DECRET 91/2009, de 9 de juny, pel qual es modifica la lletra h) de l'article 2 del Decret 159/2007, de 24 de juliol, pel qual es regula la recepta electrònica i la tramitació telemàtica de la prestació farmacèutica a càrrec del Servei Català de la Salut.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Salut
Rango de LeyDecret

DECRET

91/2009, de 9 de juny, pel qual es modifica la lletra h) de l'article 2 del Decret 159/2007, de 24 de juliol, pel qual es regula la recepta electrònica i la tramitació telemàtica de la prestació farmacèutica a càrrec del Servei Català de la Salut.

La lletra h) de l'article 2 del Decret 159/2007, de 24 de juliol, pel qual es regula la recepta electrònica i la tramitació telemàtica de la prestació farmacèutica a càrrec del Servei Català de la Salut (DOGC núm. 4934, de 26.7.2007), va establir que els certificats digitals reconeguts serien els certificats digitals emesos pel CatCert i pel Consell de Col·legis de Metges de Catalunya, el Consell de Col·legis de Farmacèutics de Catalunya o els seus col·legis professionals, d'acord amb les condicions que s'estableixin mitjançant conveni amb el Servei Català de la Salut.

Els odontòlegs i les odontòlogues, com a professionals sanitaris, estan habilitats per prescriure, en el marc de la xarxa sanitària d'utilització pública, un tractament a càrrec del Servei Català de la Salut a través de la recepta electrònica si disposen d'una signatura electrònica reconeguda. En aquest sentit, s'ha de tenir en compte que el Col·legi Oficial d'Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya presta el servei d'emissió de certificats digitals als seus col·legiats, per la qual cosa resulta convenient que aquests certificats es puguin incloure en la definició de certificats digitals reconeguts que regula la lletra h) de l'article 2 del Decret 159/2007, de 24 de juliol, pel qual es regula la recepta electrònica i la tramitació telemàtica de la prestació farmacèutica a càrrec del Servei Català de la Salut.

D'acord amb tot això, i d'acord amb els articles 39.1 i 40.1 de la Llei 13/2008, de 5 de novembre, de la presidència de la Generalitat i del Govern, i amb el dictamen de la Comissió Jurídica Assessora, a proposta de la consellera de Salut, amb la deliberació prèvia del Govern,

Decreto:

Article únic

Es modifica la lletra h) de l'article 2 del Decret 159/2007, de 24 de juliol, pel qual es regula la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR