ORDRE TRI/215/2006, de 10 d'abril, d'eliminació de l'obligatorietat d'obtenir el Document de Qualificació Empresarial (DQE) per a determinades activitats industrials.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE TRI/215/2006, de 10 d'abril, d'eliminació de l'obligatorietat d'obtenir el Document de Qualificació Empresarial (DQE) per a determinades activitats industrials.

L'obligació que els titulars de determinades activitats industrials hagin de fer uns tràmits administratius concrets per a l'exercici d'aquestes activitats només es pot justificar perquè així l'Administració pot garantir millor la consecució dels seus objectius públics. No obstant això, aquestes obligacions administratives suposen un cost per a les empreses i, en conseqüència, cal revisar permanentment aquesta situació per tal d'assegurar que no hi hagi cap obligació administrativa que no aporti un valor afegit cert a la consecució d'algun objectiu públic.

Aquesta Ordre, que és conseqüència d'una revisió d'aquest tipus, elimina, en el territori de Catalunya, la obligatorietat de l'obtenció del Document de Qualificació Empresarial (DQE) per a determinades activitats.

En conseqüència, en ús de les atribucions que tinc conferides,

Ordeno:

Article únic
  1. Les activitats relatives a la construcció, a què fa referència l'Ordre del Ministeri d'Indústria i Energia de 3 d'agost de 1979 (BOE núm. 197, de 17.8.1979); les relatives als sectors de la fusta i el suro, a què fa referència l'Ordre del Ministeri d'Indústria i Energia de 12 de novembre de 1979 (BOE núm. 299, de 14.12.1979); així com les relatives a l'enginyeria i consultoria, a què fa referència l'Ordre del Ministeri d'Indústria i Energia de 30 de juny de 1980 (BOE núm. 219 d'11.9.1980), no requeriran per al seu exercici, en...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR