DECRET 129/1995, de 3 d'abril, pel qual s'acorda l'emissió de deute públic de la Generalitat de Catalunya per un import de fins a 50.000 milions de pessetes.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament D'Economia i Finances
Rango de LeyDecret

La Llei 12/1994, de 28 de desembre, de pressupostos de la Generalitat de Catalunya per al 1995, a l'article 32.1 autoritza el Govern perquè, a proposta del conseller d'Economia i Finances, emeti o contregui deute públic o faci ús de l'endeutament en qualsevol altra modalitat, tant en operacions a l'interior com a l'exterior, fins a un import màxim de 95.500 milions de pessetes.

En ús de l'autorització esmentada, a proposta del conseller d'Economia i Finances, i d'acord amb el Govern de la Generalitat de Catalunya,

Decreto:

Article 1

S'acorda l'emissió de deute públic de la Generalitat de Catalunya fins a un import de 50.000 milions de pessetes, en una o vàries emissions, amb la finalitat de finançar operacions d'inversió d'acord amb el que preveu la Llei 12/1994, de 28 de desembre.

Article 2

S'autoritzen les condicions d'emissió següents: Emissor: Generalitat de Catalunya. Import: es realitzaran en una o vàries emissions, per un import màxim conjunt de 50.000 milions de pessetes. Amb un import mínim de 10.000 milions i màxim de 50.000 milions per emissió. Termini: màxim 15 anys. Període de subscripció: serà ajustable en funció dels tràmits pertinents i de la legislació aplicable a l'efecte. Data de l'emissió: serà ajustable en funció dels tràmits pertinents i de la legislació aplicable a l'efecte. Tractament fiscal: el mateix que és vigent per a les emissions de l'Estat, d'acord amb el que disposen els articles 47 i 51 de l'Estatut d'autonomia de Catalunya i l'article 14.5 de la Llei orgànica 8/1980, de 27 de setembre, de finançament de les comunitats autònomes.

Disposicions finals

-1 Les condicions de les emissions pel que fa referència, entre altres, al tipus...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR