DECRET 327/1996, d'1 d'octubre, pel qual es disposa l'emissió de deute públic dins el Programa d'emissions de valors negociables a llarg termini de la Generalitat de Catalunya en el mercat domèstic per a l'exercici de 1996.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Economia i Finances
Rango de LeyDecret

El Decret 270/1996, de 23 de juliol, estableix que formaran part del programa d'emissions de valors negociables a llarg termini de la Generalitat de Catalunya, aquelles emissions nominades en pessetes que es posin en circulació en cada exercici pressupostari, en la forma i les condicions que l'esmentat Decret disposa.

L'objecte del present Decret és, doncs, disposar l'emissió de deute públic dins el programa d'emissions de la Generalitat a llarg termini per a l'any 1996, que amb caràcter de contínua tindrà com a data de llançament de valors la de la primera posada en circulació que es realitzi per qualsevol dels sistemes previstos, i alhora determinar les característiques principals que regiran dita emissió al llarg del present exercici.

La Llei 14/1996, de pressupostos de la Generalitat de Catalunya per a l'exercici de 1996, autoritza el Govern que en els termes i les condicions previstos en l'article 32.1 faci ús al llarg del present exercici d'operacions d'endeutament amb períodes de reemborsament superiors a l'any fins a un import de 95.500 milions de pessetes, així com en virtut del que disposa l'article 32.2 al refinançament i amortització de deute viu amb l'objecte de disminuir la càrrega financera o l'obtenció d'una millor estructura del deute en circulació.

Per tot el que s'ha dit anteriorment, i en ús de l'autorització esmentada, a proposta del conseller d'Economia i Finances, d'acord amb el Govern de la Generalitat de Catalunya,

Decreto:

Article 1

Es disposa l'emissió de deute públic de la Generalitat de Catalunya, en valors negociables representats en anotacions en compte dins el programa d'emissions a llarg termini establert pel Decret 270/1996, de 23 de juliol, durant el present exercici pressupostari de 1996, i fins a un import màxim de 20.000 milions de pessetes, els quals es destinaran a operacions previstes en l'article 32.1 de la Llei de pressupostos del present exercici.

Article 2

L'import nominal de cadascun dels valors que es posin en circulació durant el present exercici pressupostari i per qualsevol dels sistemes previstos en el programa d'emissions serà de 10.000 pessetes. La data de llançament de l'emissió coincidirà amb la primera posada en circulació de valors que determini el Departament d'Economia i Finances, per qualsevol dels sistemes de col·locació de valors previstos en el programa d'emissions.

Article 3

Els diferents imports i la resta de característiques...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR