RESOLUCIÓ de 9 d'abril de 2001, per la qual s'atorga a l'empresa ENAGAS, SA, l'autorització administrativa i l'aprovació del projecte per a la conducció, regulació i mesurament de gas natural a la zona de la Pobla de Mafumet (ref. XDF-97).

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyResolució

de 9 d’abril de 2001, per la qual s’atorga a l’empresa ENAGAS, SA, l’autorització administrativa i l’aprovació del projecte per a la conducció, regulació i mesurament de gas natural a la zona de la Pobla de Mafumet (ref. XDF-97).

En data 14 d’octubre de 1999, l’empresa ENAGAS, SA, amb domicili social a l’av. América, 38, Madrid, va sol·licitar l’autorització administrativa i l’aprovació del projecte de construcció de les instal·lacions de conducció, regulació i mesurament de gas natural a la zona de la Pobla de Mafumet, i el reconeixement d’utilitat pública de les instal·lacions esmentades, d’acord amb la Llei 34/1998, de 7 d’octubre, del sector d’hidrocarburs.

L’esmentada empresa ha presentat el corresponent projecte en el qual es defineixen les instal·lacions necessàries per a la realització de la conducció i el subministrament de gas natural.

Terme municipal afectat: la Pobla de Mafumet.

Característiques principals de les instal·lacions:

Canonades d’acer de diàmetre 2", de longitud 264 m per treballar a APB, 45 bar.

Estació de regulació i mesura APB/MPB Q=2.000 Nm3/h.

Canonada d’acer de diàmetre 6", de longitud 10 m i 9 m per treballar a MPB, 4 bar.

Sistemes auxiliars com els de protecció catòdica i els de telemesura i comandament de la conducció i distribució de gas natural, mitjançant la instal·lació dels suport físic o tritub amb el cablejat de fibra òptica, amb l’autorització administrativa prèvia del Ministeri de Foment, i per a ús exclusiu de la instal·lació de gas.

Pressupost: 14.150.370 pessetes.

Aquesta sol·licitud d’autorització administrativa ha estat sotmesa a un període d’informació pública mitjançant l’Anunci publicat al DOGC núm. 3034, de 14.12.1999; al BOE núm. 298, de 14.12.1999, i al Diari de Tarragona de 14.12.1999.

Paral·lelament es van dirigir les corresponents separates del projecte als ajuntaments i al conjunt d’organismes afectats.

Dins el període d’informació pública no s’han rebut al·legacions per part dels titulars dels béns i els drets afectats, i els organismes públics i les corporacions locals han emès informe favorable o amb condicionants tècnics acceptats per la beneficiària o no han contestat els avisos reiterats.

Atesos la disposició transitòria 8 de la Llei 34/1998, de 7 d’octubre, del sector d’hidrocarburs; el Decret 2913/1973, de 26 d’octubre, pel qual s’aprova el Reglament general del servei públic de gasos combustibles; el Decret 1775/1967, de 22 de juliol, sobre règim d’instal·lació, ampliació i trasllat d’indústries; la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, i la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d’organització, procediment i règim jurídic de l’Administració de la Generalitat de Catalunya,

Resolc:

—1 Atorgar a l’empresa ENAGAS, SA, l’autorització administrativa i l’aprovació del projecte de conducció, regulació i mesurament de gas natural a la zona de la Pobla de Mafumet.

—2...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR