ORDRE CMC/154/2008, de 3 d'abril, per la qual s'aproven les bases que han de regir la concessió de subvencions a ens locals per realitzar projectes per a l'increment de públics o la captació de nous públics, per a l'activitat artística professional.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Cultura i Mitjans de Comunicacio
Rango de LeyOrdre

ORDRE

CMC/154/2008, de 3 d'abril, per la qual s'aproven les bases que han de regir la concessió de subvencions a ens locals per realitzar projectes per a l'increment de públics o la captació de nous públics, per a l'activitat artística professional.

Per tal de consolidar i ampliar la participació en les activitats promogudes pels municipis de Catalunya;

Vistos els articles 87 i següents del Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, aprovat mitjançant el Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, i els preceptes de caràcter bàsic de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions,

Ordeno:

Article únic

S'aproven les bases que han de regir la concessió de subvencions a ens locals per realitzar projectes per a l'increment de públics o la captació de nous públics, per a l'activitat artística professional, que consten a l'annex d'aquesta Ordre.

Disposició final

Aquesta Ordre entra en vigor l'endemà de la seva publicació al DOGC.

Barcelona, 3 d'abril de 2008

Joan Manuel Tresserras i Gaju

Conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació

Annex

Bases

.1 Objecte

L'objecte d'aquesta línia de subvencions és donar suport a la realització de projectes complementaris a la programació d'activitats culturals professionals que tinguin com a finalitat l'increment de públics o la captació de nous públics per a l'activitat artística professional, i que es duguin a terme durant l'any de la publicació de la convocatòria corresponent.

Tenen aquesta consideració els projectes que desenvolupin accions de complement a la pròpia activitat cultural, especialment els plans de comunicació, i les accions de sensibilització artística que vagin dirigides prioritàriament a la captació de públics no habituals, públic familiar, joves i altres col·lectius específics en la programació cultural municipal.

Queden excloses d'aquesta línia de subvencions les campanyes publicitàries puntuals i els productes promocionals, així com les programacions d'activitats culturals ja contemplades en d'altres línies de subvencions del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació. Així mateix, en queden exclosos els projectes que no contemplin la seva difusió en català o aranès.

.2 Destinataris/àries

Poden optar a les subvencions els ens locals de Catalunya següents:

  1. Els ajuntaments i els ens públics que en depenen, incloses les societats mercantils amb capital social íntegrament o majoritàriament públic.

  2. Les entitats municipals descentralitzades.

  3. Les mancomunitats de municipis.

    .3 Incompatibilitats

    No hi poden optar aquells sol·licitants que hagin obtingut una subvenció per al mateix projecte per qualsevol òrgan o organisme del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació, o participat per aquest.

    .4 Quantia

    4.1 Les subvencions consistiran en una dotació econòmica no percentual i seran concedides en funció de les disponibilitats pressupostàries i tenint en compte els criteris de valoració fixats a la base 8.

    4.2 L'import màxim de les subvencions no podrà superar el 50% del cost del pressupost de l'activitat.

    .5 Documentació

    Les sol·licituds han d'anar acompanyades de la documentació següent:

    5.1 Documentació general:

  4. Còpia compulsada del número d'identificació fiscal de la persona sol·licitant.

  5. En cas d'entitats vinculades o dependents, una còpia compulsada de la documentació que acrediti la personalitat jurídica de l'entitat, inscrita al registre corresponent, si escau.

  6. Còpia compulsada del document d'identitat de la persona signant de la sol·licitud i còpia compulsada de la documentació acreditativa de la representació amb què actua, degudament inscrita al registre corresponent, si escau.

  7. Declaració responsable de no estar sotmès a cap dels supòsits de prohibició d'obtenir subvencions, de conformitat amb l'article 13 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions. Aquesta declaració ha de constar en el formulari de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR