DECRET 20/2000, de 10 de gener, pel qual es modifica el Decret 328/1992, de 14 de desembre, pel que fa als límits de l'espai del Pla d'espais d'interès natural a les Gavarres.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyDecret

20/2000, de 10 de gener, pel qual es modifica el Decret 328/1992, de 14 de desembre, pel que fa als límits de l’espai del Pla d’espais d’interès natural a les Gavarres.

Mitjançant aquest Decret es modifica la delimitació de l’espai, inclòs en el PEIN, de les Gavarres, pel que fa al municipi de Santa Cristina d’Aro, per tal d’adaptar els seus límits territorials a les preexistències urbanístiques, d’acord amb les disposicions específiques del PEIN per aquest espai natural.

L’aprovació de la modificació comporta canvis en alguns dels documents que integren el PEIN. Així, es modifica el volum I (annex 2 de la memòria) i es modifiquen i s’afegeixen dades en el volum III i es canvien els plànols corresponents per tal d’incloure la nova delimitació.

En la tramitació del Decret s’ha donat audiència a les entitats locals afectades, s’ha sotmès la proposta a informació pública i s’han recaptat els informes preceptius que la legislació determina.

Atès l’article 7.2 del Decret 328/1992, de 14 de desembre, pel qual s’aprova el Pla d’espais d’interès natural;

A proposta dels consellers d’Agricultura, Ramaderia i Pesca, i de Medi Ambient, i d’acord amb el Govern,

Decreto:

Article únic

Es modifiquen les determinacions contingudes en els volums I...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR