DECRET 249/2000, de 24 de juliol, pel qual es modifica el Decret 118/1988, de 5 de maig, que regula la composició, l'organització i les funcions de la Comissió de Govern Local de Catalunya

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyDecret

249/2000, de 24 de juliol, pel qual es modifica el Decret 118/1988, de 5 de maig, que regula la composició, l’organització i les funcions de la Comissió de Govern Local de Catalunya

El Decret 118/1988, de 5 de maig, modificat pel Decret 194/1995, de 27 de juny, regula la composició, l’organització i el funcionament de la Comissió de Govern Local.

La recent ampliació del nombre de departaments de la Generalitat de Catalunya fa necessari que s’adeqüi la composició de l’esmentada Comissió per tal d’aconseguir la màxima participació en els seus treballs.

D’altra banda, es considera convenient modificar el procediment de nomenament dels representants dels ens locals, per tal que s’efectuï a proposta de les seves organitzacions associatives.

En conseqüència, a proposta del conseller de Governació i Relacions Institucionals i d’acord amb el Govern,

Decreto:

Article únic

Es modifiquen els articles 2, 3, 4, 5, 6.1 i 8.1 del Decret 118/1988, de 5 de maig, pel qual es regulen la composició, l’organització i les funcions de la Comissió de Govern Local, modificat pel Decret 194/1995, de 27 de juny, que queden redactats de la manera següent:

"Article 2

"La Comissió de Govern Local és adscrita orgànicament i funcionalment al Departament de Governació i Relacions Institucionals.

"Article 3

"3.1 La Comissió de Govern Local de Catalunya està integrada per:

"Dotze representants de l’Administració de la Generalitat.

"Dotze representants de les entitats locals de Catalunya.

"3.2 La Comissió és presidida pel conseller de Governació i Relacions Institucionals. En són vicepresidents un vocal elegit pels representants dels ens locals i el director general d’Administració Local, el qual substitueix, en cas d’absència, el president.

"Article 4

"Són membres de la Comissió de Govern Local en representació de l’Administració de la Generalitat, a més del seu president:

"la secretària general de Governació i Relacions Institucionals.

"El director general d’Administració Local.

"El director de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya.

"Un representant, amb categoria de secretari general o de director general, dels departaments següents: Presidència; Economia, Finances i Planificació; Interior; Medi Ambient; Benestar Social; Universitats, Recerca i Societat de la Informació; Agricultura, Ramaderia i Pesca i Política Territorial i Obres Públiques.

"Article 5

"5.1 La representació de les...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR