DECRET 256/2000, de 24 de juliol, pel qual es modifica el Decret 311/1998, d'1 de desembre, de creació del Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyDecret

256/2000, de 24 de juliol, pel qual es modifica el Decret 311/1998, d’1 de desembre, de creació del Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible de Catalunya.

El Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible de Catalunya és un òrgan de participació i consulta que té com a objectiu assessorar el Govern en relació amb les polítiques i les actuacions que tinguin incidència sobre el medi ambient i el desenvolupament sostenible.

La immediatesa del procés d’elaboració, aprovació i aplicació, si s’escau, de programes fonamentals per al desenvolupament sostenible de Catalunya, com és el pla estratègic que representa l’Agenda 21 de Catalunya, demanen la potenciació i posa en marxa immediata d’una nova estructura del Consell.

Per això, a proposta dels consellers de la Presidència i de Medi Ambient i amb la deliberació prèvia del Govern,

Decreto:

Article únic

—1 S’afegeix un tercer punt a l’article 3 del Decret 311/1998, d’1 de desembre, de creació del Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible de Catalunya, amb la redacció següent:

"3.3 El Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible té un director, amb rang de director general, que és nomenat pel Govern de la Generalitat a proposta del president del Consell. El director assisteix a les sessions del Consell amb veu i sense vot."

—2 S’afegeix un quart punt a l’article 4 del Decret 311/1998, d’1 de desembre, de creació del Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible de Catalunya, amb la redacció següent:

"4.4 El director del Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible és responsable del funcionament...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR