DECRET 289/2001, de 6 de novembre, pel qual es modifica la denominació de la Secretaria de Relacions amb les Confessions Religioses.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyDecret

289/2001, de 6 de novembre, pel qual es modifica la denominació de la Secretaria de Relacions amb les Confessions Religioses.

El Decret 184/2000, de 29 de maig, de reestructuració del Departament de la Presidència crea la Secretaria de Relacions amb les Confessions Religioses i n’estableix les funcions.

La necessitat d’objectivar la denominació d’aquesta secretaria sectorial i adequar-la a les funcions que efectivament exerceix aconsella modificar la seva denominació.

Per això, a proposta del conseller en cap i d’acord amb el Govern,

Decreto:

Article únic

La Secretaria de Relacions amb les Confessions Religioses passa a denominar-se Secretaria d’Afers Religiosos.

Disposició addicional

Totes les referències que les disposicions vigents facin al secretari de Relacions amb les Confessions Religioses o a la Secretaria de Relacions amb les Confessions Religioses s’han entendre referides al secretari o a la Secretaria d’Afers Religiosos.

Disposició final

Aquest Decret entrarà en vigor el mateix dia de la seva publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Barcelona, 6 de novembre de 2001

Jordi Pujol

President de la Generalitat de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR