ORDRE de 26 de juliol de 1999, per la qual es fixen els preus públics per drets d'inscripció en els cursos de les aules de Música i de Dansa Tradicional.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyOrdre

ORDRE

de 26 de juliol de 1999, per la qual es fixen els preus públics per drets d’inscripció en els cursos de les aules de Música i de Dansa Tradicional.

El Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana organitza els cursos de música tradicional catalana i els seus instruments. Els preus públics dels drets d’inscripció en aquests cursos van ser establerts pel Decret 174/1994, de 14 de juny, modificat pel Decret 224/1995, d’11 de juliol.

L’increment constant del nombre d’alumnes dels cursos de música tradicional, juntament amb la voluntat d’implantar els cursos de dansa tradicional, ha motivat que el Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana hagi projectat modificacions en el contingut, organització i gestió dels cursos.

Atès l’exposat, vista la proposta del Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana, vistos els informes favorables de la Intervenció Delegada i de l’Assessoria Jurídica del Departament d’Economia i Finances, i d’acord amb el que estableix l’article 23 de la Llei 15/1997, de 24 de desembre, de taxes i preus públics de la Generalitat de Catalunya,

Ordeno:

Article únic

Es fixen els preus públics per drets d’inscripció en els cursos de les aules de Música i de Dansa Tradicional d’acord amb les quanties i les condicions que es determinen a l’annex.

Disposició derogatòria

Es deroguen els preus públics per drets d’inscripció en el Curs de mestratge en música tradicional i popular, fixats pel Decret 174/1994, de 14 de juny, i modificats pel Decret 224/1995, d’11 de juliol.

Barcelona, 26 de juliol de 1999

Joan M. Pujals i Vallvè

Conseller de Cultura

Annex

—1 S’estableixen les quanties dels preus per hora lectiva de curs, però la unitat...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR