DECRET 167/1999, de 15 de juny, pel qual es prorroga la vigència del Pla rector d'ús i gestió del parc nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyDecret

DECRET

167/1999, de 15 de juny, pel qual es prorroga la vigència del Pla rector d’ús i gestió del parc nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici.

El Decret 82/1993, de 9 de febrer, pel qual s’aprova el Pla rector d’ús i gestió del parc nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, estableix a l’article 8 que la seva vigència serà de quatre anys a partir de l’aprovació definitiva i serà revisable, bé a la fi d’aquest termini, bé abans, si cal.

El Decret 121/1997, de 13 de maig, pel qual es prorroga la vigència del Pla rector d’ús i gestió del parc nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, prorrogava durant dos anys la vigència d’aquest Pla.

En l’actualitat, el Pla rector vigent encara no s’ha complert en la seva totalitat i s’està treballant en la redacció d’un nou Pla d’ús i gestió que incorpori les modificacions produïdes en el decurs d’aquests anys.

Mentre es redacta i s’aprova el nou Pla rector d’ús i gestió, cal prorrogar la vigència del Pla aprovat l’any 1993 per tal d’evitar que durant aquest temps l’espai quedi sense les imprescindibles normes d’ús i gestió.

En conseqüència, d’acord amb l’informe favorable del Patronat del parc nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, a proposta del...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR