ORDRE de 31 de maig de 2001, per la qual es crea el Premi a la Innovació Tecnològica Agrària i es convoca el corresponent a l'any 2001.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyOrdre

de 31 de maig de 2001, per la qual es crea el Premi a la Innovació Tecnològica Agrària i es convoca el corresponent a l’any 2001.

Les noves tecnologies constitueixen un instrument ineludible per incrementar la competitivitat de l’activitat agrària, per garantir-ne la qualitat i la seguretat de les produccions, la preservació ambiental i les bones pràctiques agràries.

Valorada la conveniència de fomentar la introducció de les noves tecnologies, el Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca crea el Premi a la Innovació Tecnològica Agrària amb la finalitat de fomentar actuacions innovadores i capdavanteres que esdevinguin pautes pel que fa a la incorporació de tecnologia en el sector agrari a Catalunya.

El Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca, amb aquest Premi, vol distingir i guardonar les empreses agràries o les seves entitats associatives que hagin introduït en el seu procés productiu elements tecnològics innovadors i hagin obtingut, com a conseqüència d’aquesta introducció, resultats beneficiosos pel que fa a l’economia, l’ergonomia, la qualitat, la seguretat o la sostenibilitat de les produccions.

Així mateix, es pretén aconseguir referents per al sector agrari pel que fa al procés d’innovació tecnològica i, alhora, incentivar aquestes actuacions entre les empreses del sector agrari de Catalunya.

En conseqüència, d’acord amb els principis de publicitat, concurrència i objectivitat, i en ús de les atribucions que m’han estat conferides,

Ordeno:

Article 1

Creació

Es crea el Premi a la Innovació Tecnològica Agrària per tal de fomentar actuacions innovadores i capdavanteres que esdevinguin pautes pel que fa a la incorporació de tecnologia en el sector agrari a Catalunya.

Article 2

Convocatòria

2.1 S’obre la convocatòria pública per a la concessió del Premi a la Innovació Tecnològica Agrària i es convoca el corresponent a l’any 2001.

2.2 El Premi està dotat amb la quantitat de 833.430 ptes. (5.000 euros) que aniran a càrrec de la partida 10.03.226.12/2 dels pressupostos del Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca per a l’any 2001.

Article 3

Destinataris

El Premi està destinat a les empreses del sector agrari i a les seves entitats associatives que hagin introduït en el seu procés productiu elements tecnològics o de gestió innovadors, i hagin obtingut, com a...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR