ORDRE de 5 de febrer de 2001, per la qual es modifiquen les bases reguladores de la línia d'ajuts per al desenvolupament de les zones rurals de Catalunya i es convoquen els corresponents a l'any 2001.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyOrdre

de 5 de febrer de 2001, per la qual es modifiquen les bases reguladores de la línia d’ajuts per al desenvolupament de les zones rurals de Catalunya i es convoquen els corresponents a l’any 2001.

El Pla de desenvolupament rural (PDR) preveu, entre les mesures incloses al programa específic de Catalunya per al període 2000-2006, el foment de la transformació i la comercialització de productes de l’artesania alimentària, la diversificació de les activitats en l’àmbit agrari i el foment del turisme i l’artesania no alimentària.

Mitjançant l’Ordre de 7 de juny de 2000 (DOGC núm. 3162, de 16.6.2000) es van aprovar les bases reguladores dels ajuts per al desenvolupament de les zones rurals de Catalunya i es van convocar els corresponents a l’any 2000.

El Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca considera d’interès continuar fomentant la realització d’actuacions que tinguin com a objectiu el desenvolupament de les zones rurals de Catalunya i, valorada l’experiència assolida en l’aplicació d’aquesta línia d’ajuts, considera convenient modificar alguns aspectes de les bases reguladores per tal d’adequar-les a la realitat del sector destinatari.

En conseqüència, d’acord amb l’article 92 del Decret 9/1994, de 13 de juliol, pel qual s’aprova el text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, i en ús de les atribucions que m’han estat conferides,

Ordeno:

Article 1

1.1 Es modifica l’apartat 3 de l’annex de l’Ordre de 7 de juny de 2000, per la qual s’aproven les bases reguladores dels ajuts per al desenvolupament de les zones rurals de Catalunya i es convoquen els corresponents a l’any 2000 (DOGC núm. 3162, de 16.6.2000), el qual queda redactat de la manera següent:

"—3 Beneficiaris

"Podran beneficiar-se dels ajuts que estableix aquesta Ordre, les persones físiques, les persones jurídiques i les entitats sense ànim de lucre que realitzin despeses i inversions generadores o de manteniment de llocs de treball en les zones rurals."

1.2 Es modifica l’apartat 7.1 de l’annex de l’Ordre de 7 de juny de 2000, el qual queda redactat de la manera següent:

"7.1 Les subvencions s’atorgaran d’acord amb els imports que preveu l’apartat 4 d’aquest annex. Són criteris preferents per proposar l’atorgament dels ajuts, els següents:

"a) Les actuacions promogudes per dones.

"b) Les actuacions promogudes per joves menors de 40 anys."

1.3 Es modifica l’apartat 8.4 de l’annex de l’Ordre de 7 de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR