DECRET 159/2001, de 12 de juny, de modificació del Decret 112/1988, de 5 de maig, pel qual es regulen la composició, l'organització i les funcions de la Comissió de Cooperació Local de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyDecret

159/2001, de 12 de juny, de modificació del Decret 112/1988, de 5 de maig, pel qual es regulen la composició, l’organització i les funcions de la Comissió de Cooperació Local de Catalunya.

El Decret 112/1988, de 5 de maig, modificat pel Decret 165/1997, de 22 de juliol, regula la composició, l’organització i les funcions de la Comissió de Cooperació Local.

Mitjançant el Decret 297/1999, de 26 de novembre, de creació i reorganització de departaments de l’Administració de la Generalitat de Catalunya, es va ampliar el nombre de departaments de la Generalitat de Catalunya.

Amb posterioritat, el Decret 79/2001, de 6 de març, de creació de la Delegació Territorial del Govern de la Generalitat de les Terres de l’Ebre estableix, a la disposició final 1, que s’han d’adoptar les disposicions reglamentàries necessàries per tal que els departaments de l’Administració de la Generalitat adeqüin la seva estructura territorial a la nova situació derivada de l’aplicació del Decret esmentat.

En conseqüència, aquestes modificacions en l’estructura de l’Administració fan necessària l’adequació de la composició i de l’organització de la Comissió de Cooperació Local com a òrgan integrat paritàriament per representants de la Generalitat i dels ens locals de Catalunya.

A proposta de la consellera de Governació i Relacions Institucionals, i d’acord amb el Govern,

Decreto:

Article únic

Es modifiquen els articles 2, 4, 5.1, 5.2, 9.1 i 10.3 i s’afegeix un nou apartat, el 4, a l’article 9 del Decret 112/1988, de 5 de maig, pel qual es regulen la composició, l’organització i les funcions de la Comissió de Cooperació Local de Catalunya, modificat pel Decret 165/1997, de 22 de juliol, que queden redactats de la manera següent:

"Article 2

"2.1 La Comissió de Cooperació Local està adscrita orgànicament al Departament de Governació i Relacions Institucionals.

"2.2 La Secretaria de la Comissió li ha de donar el suport operatiu necessari.

Com a secretari de la Comissió actuarà el subdirector general de Cooperació Local de la Direcció General d’Administració Local".

"Article 4

"La Comissió de Cooperació Local està formada per les persones següents:

a) Vint-i-quatre representants de l’Administració de la Generalitat que són: la consellera de Governació i Relacions Institucionals, que n’és la presidenta; el director general d’Administració Local, que n’és el vicepresident; els cinc delegats territorials...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR