ORDRE EDC/370/2005, de 25 de juliol, per la qual es convoca concurs públic per a la concessió de subvencions destinades a l'escolarització d'infants de zero a tres anys en centres de titularitat privada sense finalitat de lucre.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyOrdre

ORDRE EDC/370/2005, de 25 de juliol, per la qual es convoca concurs públic per a la concessió de subvencions destinades a l'escolarització d'infants de zero a tres anys en centres de titularitat privada sense finalitat de lucre.

Des que el Decret 120/1988, de 5 de maig, va transferir la gestió de les llars d'infants al Departament d'Educació, s'ha mantingut una convocatòria anual adreçada a finançar el cost del funcionament dels centres de Catalunya que escolaritzen infants de zero a tres anys, amb la voluntat de minorar les quotes que els usuaris abonen per aquest servei.

Per tal de mantenir aquests ajuts durant el curs escolar 2005-2006 i de conformitat amb el que estableix la Llei 38/2003, de 17 de novembre, i el capítol 9 del Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, i a proposta de la Direcció General de Centres Educatius,

Ordeno:

Article 1

Convocar concurs públic per a la concessió de subvencions destinades a l'escolarització d'infants de zero a tres anys als centres de Catalunya, de titularitat privada sense finalitat de lucre, per al curs escolar 2005-2006.

Article 2

Aprovar les bases reguladores per les quals es regirà aquesta convocatòria que consten a l'annex 1 d'aquesta Ordre.

Article 3

La concessió d'aquestes subvencions anirà a càrrec de l'aplicació pressupostària EN04 D/480130900/4222, per un import màxim de 8.750.000,00 euros. La despesa que s'imputarà al pressupost de l'any 2005 és de 2.878.323,00 euros i la resta de l'import és de 5.871.677,00 euros, el qual queda condicionat a l'aprovació dels pressupostos de la Generalitat de Catalunya per a l'any 2006.

Article 4

Els titulars dels centres interessats en acollir-se a aquest règim de subvencions podran presentar les seves sol·licituds als corresponents serveis territorials del Departament d'Educació, des de l'1 de setembre de 2005 fins al 16 de setembre del mateix any, utilitzant el model de sol·licitud que es lliurarà als serveis indicats, o bé a l'adreça electrònica http://www.gencat.net/educacio.

Aquestes sol·licituds s'hauran de presentar amb la següent documentació:

  1. Relació de l'alumnat matriculat al centre en el mes de setembre de 2005, especificant el nombre d'alumnes lactants (nascuts l'any 2005), maternals (nascuts l'any 2004) i de jardí d'infància (nascuts l'any 2003).

    Aquesta relació ha d'estar signada pel titular del centre i anirà acompanyada d'una còpia compulsada de la pàgina del llibre de família on consti inscrit l'alumne matriculat al centre. Les còpies compulsades de les pàgines dels llibres de família s'han de presentar en el mateix ordre que segueix la relació d'alumnes matriculats al centre.

  2. Relació nominal del personal del centre, especificant qui són els tutors de les diferents aules, juntament amb fotocòpia compulsada dels títols acadèmics.

  3. Fotocòpia compulsada dels estatuts de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR