ORDRE ECO/299/2013, de 14 de novembre, per la qual s'autoritza el canvi de denominació del centre Escuela Superior Europea de Comercio (ESEC), que passa a denominar-se Toulouse Business School-Barcelona (TBS Barcelona).

SecciónDisposicions Generals
EmisorDEPARTAMENT D'ECONOMIA I CONEIXEMENT
Rango de LeyOrdre

Atès que el centre Escuela Superior Europea de Comercio (ESEC), va ser autoritzat per la Resolució del Comissionat per a Universitats i Recerca de 6 d’octubre de 1997 (DOGC núm. 2497, de 16.10.1997), per impartir estudis conduents a l’obtenció de diversos títols, d’acord amb el Reial decret 557/1991, de 12 d’abril, sobre creació i reconeixement d’universitats i centres universitaris.

Atès que el centre Escuela Superior Europea de Comercio (ESEC) imparteix ensenyaments de nivell universitari, conforme a sistemes educatius vigents en altres països, no conduents a l’obtenció de títols homologables als oficials a l’Estat espanyol, en el marc del conveni de col·laboració amb la institució francesa Groupe École Supérieure de Commerce de Toulouse.

Atès que la Junta General Extraordinària i Universal de Socis de l’Escuela Superior Europea de Comercio SL va aprovar, en la reunió de data 26 d’agost de 2013, el canvi de denominació comercial, sota la qual el centre Escola Superior Europea de Comercio ofereix els seus serveis de formació superior, per la de Toulouse Business School – Barcelona (TBS Barcelona), és procedent adaptar el nom al de l’entitat francesa indicada, i a proposta del director general d’Universitats,

Ordeno:

Article únic

S’autoritza el...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR