DECRET 271/2000, de 31 de juliol, pel qual s'autoritza la implantació dels estudis conduents a l'obtenció del títol de mestre, especialitat en educació infantil, i de mestre, especialitat en educació primària, a la Facultat d'Humanitats de la Universitat Internacional de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyDecret

271/2000, de 31 de juliol, pel qual s’autoritza la implantació dels estudis conduents a l’obtenció del títol de mestre, especialitat en educació infantil, i de mestre, especialitat en educació primària, a la Facultat d’Humanitats de la Universitat Internacional de Catalunya.

La Llei 11/1997, d’1 d’octubre, de reconeixement de la Universitat Internacional de Catalunya, estableix, en l’article 2, els centres que configuren inicialment aquesta Universitat, així com els estudis que s’hi imparteixen. Entre aquests centres, hi figura la Facultat d’Humanitats, que organitza els estudis conduents a l’obtenció dels títols de llicenciat en humanitats, de llicenciat en periodisme (segon cicle) i de diplomat en biblioteconomia i documentació.

La Universitat Internacional de Catalunya ha manifestat la voluntat d’ampliar la seva oferta educativa dins l’àmbit dels estudis de mestre en dues especialitats, la d’educació infantil i la d’educació primària, i ha sol·licitat al Departament d’Universitats, Recerca i Societat de la Informació l’autorització per impartir els estudis de mestre en les especialitats esmentades, a la Facultat d’Humanitats, utilitzant la infraestructura i els serveis dels quals disposa aquest centre per a l’organització dels estudis assenyalats.

D’acord amb aquesta petició, de conformitat amb el que estableixen la Llei 11/1983, de 25 d’agost, de reforma universitària; el Reial decret 557/1991, de 12 d’abril, sobre creació i reconeixement d’universitats i centres universitaris, i el Decret 258/1997, de 30 de setembre, pel qual es regula la Programació universitària de Catalunya i els procediments de creació o reconeixement i de reordenació de centres docents universitaris i d’implantació d’ensenyaments, amb l’acord previ del Patronat Universitari de la Universitat Internacional de Catalunya, a proposta del conseller d’Universitats, Recerca i Societat de la Informació i amb l’acord previ del Govern,

Decreto:

Article únic

Autoritzar la implantació dels estudis conduents a l’obtenció del títol de mestre, especialitat en educació infantil, i de mestre, especialitat en educació primària, a la Facultat d’Humanitats de la Universitat Internacional de Catalunya.

Disposició...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR