ORDRE de 16 de juny de 1993, per la qual s'estableix el calendari escolar del curs 1993-94 per als centres docents no universitaris de Catalunya.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyOrdre

Atesa la necessitat de regular el calendari escolar que ha de regir per al curs 1993-94,

Ordeno:

Article 1

Aquesta Ordre serà aplicable a tots els centres docents no universitaris de Catalunya, públics i privats, que imparteixen ensenyaments regulats pel Departament d'Ensenyament, llevat que per la seva singularitat tinguin un calendari específic.

Article 2

Tots els professors dels centres docents públics i privats no universitaris iniciaran les activitats d'organització del curs, i també les tasques específiques de programació, avaluació i recuperació, l'1 de setembre de 1993, i les acabaran el 30 de juny de 1994. Pel que fa als professors de l'ensenyament privat, aquestes prescripcions de caràcter general es complementaran amb les del conveni laboral específic.

Article 3

3.1 Tots els alumnes de parvulari, d'educació primària, d'educació general bàsica i de la modalitat d'educació especial dels centres docents públics i privats començaran les classes el dia 15 de setembre de 1993 i les acabaran el dia 22 de juny de 1994. 3.2 Els alumnes dels centres d'ensenyaments secundaris, professionals i especialitzats començaran les classes no més tard del dia 27 de setembre de 1993 i finalitzaran les activitats docents amb alumnes no abans del dia 22 de juny. La preparació del curs, l'aprovació d'horaris i la recepció d'alumnes s'hauran d'haver efectuat en els dies anteriors a l'esmentada data d'inici.

Article 4

4.1 L'horari de les classes, per a l'alumnat, dels ensenyaments reglats de parvulari, d'educació primària i d'educació general bàsica es desenvoluparà entre les 8.30 i les 13 hores del matí i entre les 15 i 18 hores de la tarda. En qualsevol cas es realitzaran 3 hores al matí i 2 hores a la tarda. 4.2 La concreció de la jornada lectiva serà aprovada, en els centres públics i en els concertats, pel consell escolar del centre, i requerirà el vot afirmatiu de les tres quartes parts dels seus membres. 4.2.1 En el supòsit dels centres docents públics que no disposin de transport escolar col·lectiu i en el dels centres privats, els directors o els titulars comunicaran al delegat territorial del Departament la jornada lectiva aprovada. 4.2.1.1 Els centres públics i els concertats hi adjuntaran certificació de l'acord d'aprovació del consell escolar, amb l'opinió que sobre aquest punt hagin manifestat els diferents sectors educatius que...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR