ORDRE ARP/111/2002, de 27 de març, de modificació de l'Ordre de 15 de març de 2000, per la qual s'estableix el procediment per a l'homologació de cursos i activitats per a la millora de la qualificació professional agrària.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Agricultura, Ramaderia i Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE

ARP/111/2002, de 27 de març, de modificació de l'Ordre de 15 de març de 2000, per la qual s'estableix el procediment per a l'homologació de cursos i activitats per a la millora de la qualificació professional agrària.

L'Ordre de 15 de març de 2000 (DOGC núm. 3109, de 29.3.2000), estableix el procediment per a l'homologació de cursos i activitats per a la millora de la qualificació professional agrària.

En el temps transcorregut des de la publicació de l'Ordre esmentada, s'han detectat disfuncionalitats derivades dels requeriments que s'imposen als promotors dels cursos per a la seva homologació. Concretament a l'exigència d'adjuntar una fotocòpia de la pòlissa d'assegurança de responsabilitat civil referent a les dependències on es realitzarà el curs, ens trobem que, en ser el promotor del curs una entitat diferent al titular del local on s'ha de realitzar el curs, hi ha dificultat perquè el titular del local tingui una cobertura que empari una activitat formativa que no li és pròpia.

D'altra banda, atès que el Departament de Treball exigeix als promotors dels cursos una pòlissa d'accidents personals que cobreixi els alumnes i per tal d'unificar els requeriments pel que fa a l'assegurança dels alumnes que realitzin els cursos i les activitats a què fa referència l'Ordre esmentada;

En ús de les atribucions que m'han estat conferides,

Ordeno:

Article 1

Es modifica l'article 3.2 de l'Ordre de 15 de març de 2002, per la qual s'estableix el procediment per a l'homologació de cursos i activitats per a la millora de la qualificació professional agrària (DOGC núm. 3109, de 29.3.2000), el qual queda redactat de la manera següent:

'3.2.1 A la sol·licitud s'especificaran les dades següents:

'Denominació i objectius del curs.

'Continguts.

'Lloc de realització.

'Calendari i horari.

'Professorat amb...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR