ORDRE JUS/68/2005, de 17 de febrer, per la qual s'estableix l'estructura orgànica de la Direcció General de Dret i d'Entitats Jurídiques a nivell de negociat.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Justícia
Rango de LeyOrdre

ORDRE

JUS/68/2005, de 17 de febrer, per la qual s'estableix l'estructura org‡nica de la DirecciÛ General de Dret i d'Entitats JurÌdiques a nivell de negociat.

El Decret 425/2004, de 9 de novembre, de reestructuraciÛ parcial del Departament d e JustÌcia, estableix l'estructura b‡sica de la Secretaria de Serveis Penitenciaris, RehabilitaciÛ i JustÌcia Juvenil, de la DirecciÛ General de Dret i d'Entitats JurÌdiques i de la DirecciÛ General de Relacions amb l'AdministraciÛ de JustÌcia.

En aquest moment Ès necessari desplegar l'estructura b‡sica establerta en el Decret esmentat i definir l'organitzaciÛ de les funcions dels nivells org‡nics inferiors de la DirecciÛ General de Dret i d'Entitats JurÌdiques.

Per aixÚ, de conformitat amb la facultat que m'atorga la disposiciÛ final 1 del Decret 425/2004, de 9 de novembre, i d'acord amb el que estableix l'article 25.2 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organitzaciÛ, procediment i rËgim jurÌdic de l'AdministraciÛ de la Generalitatde Catalunya,

Ordeno:

Article ˙nic

Negociat de CoordinaciÛ Administrativa

El Negociat de CoordinaciÛ Administrativa depËn de la SecciÛ de Publicitat Registral i CoordinaciÛ Administrativa.

Correspon al Negociat de CoordinaciÛ Administrativa organitzar i seguir el treball administratiu generat pel Servei de Registre i Assessorament d'Entitats JurÌdiques, d'acord amb els procediments i els circuits administratius establerts, i controlar que no es produeixin desviacions en relaciÛ amb els objectius predeterminats pel que fa als terminis i a la tramitaciÛ general dels expedients. TambÈ li correspon organitzar, supervisar i, si s'escau, gestionar la introducciÛ o l'adaptaciÛ als circuits inform‡tics de les tasques administratives.

DisposiciÛ addicional

MitjanÁant aquesta Ordre se suprimeixen els negociats seg¸ents:

a)†El Negociat de DocumentaciÛ i InformaciÛ.

b)†El Negociat de TramitaciÛ i...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR