ORDRE CLT/89/2003, de 20 de febrer, per la qual s'estableix l'estructura orgànica de la Direcció General de Política Lingüística a nivell de negociat.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Cultura
Rango de LeyOrdre

ORDRE CLT/89/2003, de 20 de febrer, per la qual s'estableix l'estructura orgànica de la Direcció General de Política Lingüística a nivell de negociat.

El Decret 53/2003, de 20 de febrer, d'estructura orgànica de la Direcció General de Política Lingüística, implica un canvi en l'estructura orgànica de l'esmentada Direcció General que afecta als òrgans amb nivell igual o superior al de secció i, també, en els negociats existents.

Per tal d'adaptar els actuals negociats a la nova estructura de la Direcció General, atès l'article 25.2 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'administració de la Generalitat,

Ordeno:

Article 1

El Negociat de Gestió i Control de la Despesa depèn de la Secció d'Actuació Administrativa i li correspon la tramitació i el control dels expedients de despesa de la Direcció General.

Article 2

El Negociat de Certificats de Coneixements de Català depèn de la Secció d'Avaluació i li correspon la gestió de l'elaboració, l'organització i l'administració de les proves de coneixement de llengua catalana adreçades a les persones residents a Catalunya i el tractament de les dades per a l'expedició dels certificats de català, així com el manteniment del registre corresponent.

Article 3

El Negociat de Coordinació Sectorial depèn de la Secció de l'Àmbit Institucional i li correspon la coordinació de les actuacions de foment de l'ús del català en el sector públic i de servei públic i en altres sectors a partir de la relació que tenen amb l'Administració.

Article 4

4.1 El Negociat de Documentació en Sociolingüística depèn de l'Institut de Sociolingüística Catalana i li correspon el manteniment del centre de documentació especialitzat en temes de sociolingüística, legislació lingüística i lingüística aplicada.

4.2 El Negociat de Consultes Ciutadanes i Drets Lingüístics depèn de la Secció d'Estudis Jurídics i li correspon l'atenció i resolució de les consultes de la ciutadania en relació amb la legislació lingüística i la gestió d'una base de dades sobre aquesta matèria.

Disposicions addicionals

-1 El Negociat de Coordinació de les Actuacions passa a denominar-se Negociat de Coordinació Sectorial.

-2 El Secretariat de la Junta Permanent de Català passa a denominar-se Negociat de Certificats de Coneixements de Català.

-3 La Unitat de Recerca Documental passa a denominar-se Negociat de Documentació en Sociolingüística.

-4 Se...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR