ORDRE CLT/321/2006, de 19 de juny, per la qual s'estableix l'estructura orgànica del Departament de Cultura a nivell de negociat.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE

CLT/321/2006, de 19 de juny, per la qual s'estableix l'estructura orgànica del Departament de Cultura a nivell de negociat.

Mitjançant el Decret 478/2004, de 28 de desembre, es va establir una nova estructura orgànica i de funcionament al Departament de Cultura.

Amb la finalitat d'adaptar l'organització i l'adscripció dels negociats existents actualment al Departament de Cultura a la nova estructura que ha resultat del Decret esmentat;

En compliment del que estableix la disposició final 1 del Decret 478/2004, de 28 de desembre, i de conformitat amb el que estableix l'article 25.2 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya,

Ordeno:

Article 1

Direcció de Serveis

1.1 El Negociat de Nòmines i Seguretat Social depèn de la Secció d'Administració de Recursos Humans i li corresponen les funcions següents:

  1. Confeccionar les nòmines del personal del Departament de Cultura.

  2. Gestionar la tramitació de tots els assumptes relacionats amb les liquidacions de la Seguretat Social i altres sistemes de previsió del personal del Departament de Cultura.

    1.2 El Negociat de Gestió de Personal depèn de la Secció d'Administració de Recursos Humans i li correspon tramitar els expedients derivats de les situacions del personal del Departament de Cultura.

    1.3 El Negociat de Tresoreria i Ordenació de Pagaments depèn de la Secció de Gestió i Control Pressupostari i li corresponen les funcions següents:

  3. Gestionar i controlar el fons de maniobra i els diners a justificar dels Serveis Centrals del Departament.

  4. Gestionar i controlar el funcionament de la caixa i dels seus comptes corrents.

  5. Tramitar i controlar les justificacions de les habilitacions territorials.

Article 2

Direcció General de Cooperació Cultural

2.1 El Negociat de Tecnologies de la Informació depèn de la Secció de Serveis Bibliotecaris i li corresponen les funcions següents:

  1. Coordinar i gestionar els processos derivats de la informatització de les biblioteques del Sistema de Lectura Pública, en col·laboració amb l'Administració local.

  2. Organitzar el suport instrumental permanent en matèria d'informàtica a les biblioteques del Sistema de Lectura Pública en col·laboració amb l'Administració local.

  3. Donar suport a totes aquelles iniciatives del Servei de Cooperació Bibliotecària relacionades amb les tecnologies de la informació.

  4. Encarregar-se de la formació i del...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR