ORDRE de 22 de desembre de 1988, per la qual s'estableixen, amb caràcter general, les normes que han de regir els concursos públics per a la concessió de subvencions convocats pel Departament de Cultura.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Cultura
Rango de LeyOrdre

Per tal de fixar el procediment general de tramitació de les sol·licituds de subvenció i la seva resolució,

Ordeno:

Article 1

Les sol·licituds per acollir-se a concursos convocats pel Departament de Cultura s'hauran de formalitzar mitjançant instància adreçada al Director General que correspongui segons la matèria de la subvenció. Aquestes sol·licituds podran ser presentades a la seu de la Direcció General competent o a la de qualsevol dels serveis territorials del Departament de Cultura.

Article 2

Les instàncies hauran d'expressar les dades d'identificació del signant de la sol·licitud i, cas que actuï en nom d'una empresa o entitat, el nom, el domicili social, el telèfon i el NIF d'aquesta.

Article 3

Per acreditar la personalitat i la representació del sol·licitant caldrà adjuntar a la instància:

  1. Fotocòpia del DNI del signant de la sol·licitud.

  2. Document acreditatiu de la representació amb què actua, degudament inscrit al Registre mercantil si es tracta d'una societat.

  3. Si es tracta de persones jurídiques, document acreditatiu de la seva constitució i estatuts que regeixen la seva activitat.

  4. Quan es tracti de professionals i empreses, NIF o llicència fiscal. No serà necessària l'aportació de tots aquests documents cas que el sol·licitant ja els hagués presentat amb una sol·licitud anterior al Departament de Cultura i no hagin experimentat cap modificació. En aquest supòsit, caldrà indicar clarament la sol·licitud amb la qual s'adjuntaven.

Article 4

Els sol·licitants de subvencions hauran d'aportar, a més:

  1. Cas que la quantia de la subvenció sol·licitada superi el milió de pessetes, declaració expressa de no tenir contret cap deute, per cap concepte, amb la Generalitat de Catalunya.

  2. Declaració sobre si s'han demanat o s'han obtingut altres ajuts per a la mateixa finalitat i el volum d'aquest finançament.

  3. Cas que es tracti d'empreses de més de 50 treballadors, declaració acreditativa del compliment de l'obligació que preveu l'article 7 del Decret 238/1987, de 20 de juliol, pel qual es desplega el capítol X del títol IV de la Llei 17/1985, de 23 de juliol, de la Funció Pública de l'Administració de la Generalitat, i es fomenten altres vies concurrents per a la integració laboral de les persones disminuïdes.

Article 5

En les sol·licituds de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR