DECRET 61/1999, de 9 de març, de modificació del Decret 209/1991, d'1 d'octubre, pel qual s'estableixen les delegacions territorials de Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona del Departament de Medi Ambient.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyDecret

DECRET

61/1999, de 9 de març, de modificació del Decret 209/1991, d'1 d'octubre, pel qual s'estableixen les delegacions territorials de Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona del Departament de Medi Ambient.

El càrrec de delegat territorial del Departament de Medi Ambient va estar creat amb caràcter eventual pel Decret 209/1991, d'1 d'octubre, pel qual s'estableixen les delegacions territorials de Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona del Departament de Medi Ambient.

La disposició addicional quinzena del Decret legislatiu 1/1997, de 31 d'octubre, pel qual s'aprova la refosa en un Text únic dels preceptes de determinats textos legals vigents a Catalunya en matèria de funció pública, estableix que els càrrecs de delegats territorials dels departaments s'hauran de proveir entre funcionaris de carrera.

Així doncs, cal procedir ara a modificar el Decret 209/1991, d'1 d'octubre, per tal d'adequar-lo a l'esmentat Decret legislatiu.

Per tant, a proposta del conseller de Medi Ambient, i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

Nova redacció de l'article 2

Es modifica l'article 2 del Decret 209/1991, d'1 d'octubre, que queda redactat de la manera següent:

"Al capdavant de cadascuna de les delegacions territorials hi haurà un delegat territorial, assimilable orgànicament a subdirector general. Els càrrecs de delegat territorial del Departament són proveïts entre funcionaris de carrera mitjançant convocatòria pública i pel sistema de lliure designació".

Article 2

Addició d'una nova disposició transitòria

S'afegeix una nova disposició transitòria al Decret 209/1991, d'1 d'octubre, a la qual es dóna la redacció següent:

"Els actuals delegats y delegades territorials del Departament de Medi Ambient continuaran exercint les funcions pròpies del seu càrrec, mentre aquests llocs no siguin proveïts d'acord amb l'establert a l'article 2 d'aquest Decret".

Disposició final

Aquest Decret entrarà en vigor el mateix dia de la seva publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya .

Barcelona, 9 de març de 1999

Jordi Pujol

President de la Generalitat de Catalunya

Joan Ignasi Puigdollers i Noblom

Conseller de Medi Ambient

(99...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR