DECRET 209/1991, 1 d'octubre, pel qual s'estableixen les delegacions territorials de Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona del Departament de Medi Ambient.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de Medi Ambient
Rango de LeyDecret

La Llei 4/1991, de 22 de març, crea el Departament de Medi Ambient i disposa que correspon a aquest Departament establir, d'acord amb les orientacions del Govern, les directrius generals de la política de medi ambient i l'exercici de les competències i funcions en aquest àmbit.

El Decret 67/1991, de 8 d'abril, li assigna les competències i funcions i estableix l'estructura i l'organització central del Departament.

El Decret 112/1991, de 7 de maig, estructura el gabinet del conseller i la Secretaria General del Departament i el Decret 158/1991, de 16 de juliol, estructura la Direcció General de Qualitat Ambiental del Departament.

D'acord amb els principis d'eficàcia i coordinació administrativa i per apropar la gestió als ciutadans, cal ara iniciar el procés de desconcentració de competències i funcions i determinar l'estructura organitzativa de nivell territorial del Departament.

Atès que el procés de transferències de serveis i mitjans personals i materials vers el Departament es preveu que sigui gradual i que encara resten per estructurar direccions generals, s'opta per un model d'estructura orgànica territorial inicial, en sintonia amb el dels serveis centrals i amb la realitat existent amb anterioritat a la seva creació.

En conseqüència, vist el que estableix la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, a proposta del conseller de Medi Ambient i d'acord amb el Consell de Govern,

Decreto:

Article 1

Es crean els serveis territorials del Departament de Medi Ambient de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona.

Article 2

Al capdavant de cadascun dels serveis territorials hi haurà un delegat territorial. Els delegats territorials seran càrrecs eventuals i es regiran pel Decret 153/1987, de 4 de març, sobre el règim jurídic del personal eventual al Servei de l'Administració de la Generalitat de Catalunya.

Article 3

Els serveis territorials dependran orgànicament de la Secretaria General, i funcionalment d'aquesta i de les direccions generals del Departament, en l'àmbit de les seves competències corresponents.

Article 4

Els serveis territorials de Medi Ambient s'estructuren en les unitats orgàniques següents: Secció Territorial d'Activitats Classificades. Secció Territorial de Protecció de l'Entorn Natural. Secció Territorial de Gestió Ambiental. Secció de Gestió Administrativa.

Article 5

Correspon als delegats territorials de Medi Ambient:

  1. La representació ordinària del Departament en el territori respectiu.

  2. La...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR