ORDRE AAR/389/2010, de 15 de juliol, per la qual s'estableixen els horaris de la flota d'arrossegament de la província de Tarragona.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Agricultura, Alimentacio i Accio Rural
Rango de LeyOrdre

ORDRE

AAR/389/2010, de 15 de juliol, per la qual s'estableixen els horaris de la flota d'arrossegament de la província de Tarragona.

L'article 119.2 de l'Estatut d'autonomia de Catalunya atribueix competència exclusiva a la Generalitat de Catalunya en matèria de pesca marítima en aigües interiors i la regulació i gestió dels recursos pesquers.

La Llei 2/2010, de 18 de febrer, de pesca i acció marítimes, estableix en el seu article 27 que el departament competent en matèria de pesca i acció marítimes, amb la finalitat de conservar els recursos marins i marisquers, pot adoptar mesures de regulació de l'esforç pesquer mitjançant la limitació del temps o l'horari de l'activitat.

El Decret 421/2006, de 28 de novembre, de creació, denominació i determinació de l'àmbit de competència dels departaments de l'administració de la Generalitat de Catalunya atribueix, en el seu article 3.11.c), l'exercici de la competència en matèria de polítiques de pesca al Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural. El Decret 659/2006, de 27 de desembre, de reestructuració del Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural, estableix les funcions que corresponen a la Direcció General de Pesca i Acció Marítima en el seu article 20.

L'Ordre de 6 de setembre de 1999, per la qual es deroga l'Ordre de 17 de juny de 1999, que fixa l'horari de sortida i d'entrada de port per a les embarcacions d'arrossegament amb base en un port de Catalunya, estableix que mentre no es determinin uns nous horaris, són vigents els que estableix l'Ordre de 7 d'octubre de 1994 per la qual es fixa l'horari de sortida i d'entrada de port per a les embarcacions d'encerclament i d'arrossegament amb port base a Catalunya.

En data 10 de març de 2010 la Federació Territorial de Confraries de Pescadors de Tarragona proposa l'adopció d'uns nous horaris per a la pesca d'arrossegament a les comarques de Tarragona.

Vist que els nous horaris proposats no representen a la pràctica cap increment de l'esforç pesquer, ja...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR