ORDRE PTO/475/2003, de 26 de novembre, per la qual s'estableixen les tarifes aplicables als serveis interurbans de taxi.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Politica Territorial i Obres Publiques
Rango de LeyOrdre

ORDRE PTO/475/2003, de 26 de novembre, per la qual s'estableixen les tarifes aplicables als serveis interurbans de taxi.

L'article 31.2 de la Llei 19/2003, de 4 de juliol, del taxi, estableix la competËncia del Departament de PolÌtica Territorial i Obres P˙bliques per a l'aprovaciÛ del rËgim de tarifes aplicable als serveis interurbans de taxi.

L'increment que han experimentat els costos d'explotaciÛ dels serveis interurbans de taxi, d'enÁ‡ del darrer augment de tarifes que autoritza l'Ordre PTO/418/2002, de 18 de desembre, determina la necessitat de revisar les tarifes aplicables en aquests serveis amb la finalitat d'actualitzar-les, d'acord amb l'evoluciÛ dels seus costos d'explotaciÛ, com aixÌ ha posat de manifest el mateix sector.

En aquest sentit, escau tambÈ actualitzar el suplement nocturn i el mÌnim de percepciÛ existent per als serveis fets en recorreguts curts de car‡cter interurb‡ prestats entre localitats situades a la rodalia de grans poblacions, ateses les caracterÌstiques especials de l'explotaciÛ d'aquests serveis. D'altra banda, s'han incorporat les determinacions corresponents per a l'aplicaciÛ de les tarifes fixades en l'Ordre en supÚsits especÌfics que aixÌ ho requereixen, com Ès el cas dels serveis concertats telefÚnicament o mitjanÁant r‡dio-taxi i dels serveis mixtes urbans i interurbans. Per ˙ltim, es mantenen les condicions per a la incorporaciÛ de les tarifes en els comptadors taxÌmetres i els par‡metres corresponents.

Per tot aixÚ, vista la Llei 19/2003, de 4 de juliol, del taxi,

Ordeno:

Article 1

1.1††Els serveis interurbans de taxi amb un recorregut Ìntegrament comprËs dins el territori de Catalunya, s'han d'efectuar d'acord amb les tarifes seg¸ents, inclosos els impostos:

Preu per quilÚmetre recorregut o fracciÛ: 0,47 euros.

Preu per hora d'espera: 12,64 euros.

Preu per fracciÛ cada 15 minuts: 3,16 euros.

MÌnim de percepciÛ: 4,30 euros.

Els mÌnims de percepciÛ no sÛn acumulables a recorreguts als quals s'hagi aplicat la tarifa ordin‡ria per quilÚmetre recorregut.

1.2††En els serveis que es desenvolupin en horari nocturn els dies laborables, entenent com a tal el comprËs entre les 22 hores i les 7 hores, o en dissabtes i festius, s'aplicar‡ un suplement de 2,70 euros.

1.3††Les tarifes esmentades no sÛn aplicables a l'activitat de lloguer de vehicles amb conductor que preveu la legislaciÛ vigent.

Article 2

2.1††Els...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR