ORDRE ARP/193/2003, de 17 d'abril, per la qual s'estableixen dues zones vedades al marisqueig a la comarca del Maresme.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Agricultura, Ramaderia i Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE ARP/193/2003, de 17 d'abril, per la qual s'estableixen dues zones vedades al marisqueig a la comarca del Maresme.

L'Ordre de 28 de gener de 1988, per la qual s'estableix un Pla d'explotació del banc natural de petxina lluenta (Callista chione) localitzat a la zona compresa des del Masnou a Blanes (DOGC núm. 952, de 15.2.1988), va establir una sèrie de mesures tècniques de control de l'esforç, així com els horaris d'activitat, les mides màximes per a les gàbies, el nombre màxim de gàbies, els metres màxims de cable, i la fondària mínima i màxima, entre d'altres.

L'Associació de Mariscadors del Maresme i la Selva han dut a terme durant el passat any 2002 un projecte de recuperació i reordenació del banc natural de petxina lluenta (Callista chione) del Maresme, que entre d'altres aspectes preveia la repoblació de determinades zones amb llavor extreta del banc natural mateix.

Les àrees de repoblació coincideixen amb dues petites zones ben delimitades on els mariscadors no han de treballar durant un període de dos anys per facilitar el creixement dels exemplars.

En conseqüència, en ús de les atribucions que m'han estat conferides,

Ordeno:

Article únic

Es prohibeix, durant un període de dos anys, el marisqueig a dues àrees de la franja litoral davant de les localitats de Canet de Mar i Malgrat de Mar, als polígons delimitats a continuació:

  1. Zona Canet de Mar: polígon de 312 ha. Límit nord la demora de 155º presa des...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR