DECRET 35/2003, de 4 de febrer, de modificació dels Estatuts del Consorci de l'Habitatge de Barcelona, aprovats pel Decret 420/2000, de 27 de desembre.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Indústria, Comerç i Turisme
Rango de LeyDecret

DECRET 35/2003, de 4 de febrer, de modificació dels Estatuts del Consorci de l'Habitatge de Barcelona, aprovats pel Decret 420/2000, de 27 de desembre.

El Consorci de l'Habitatge de Barcelona va ser creat per l'article 61.7 de la Llei 22/1998, de 30 de desembre, de la Carta Municipal de Barcelona, amb la finalitat de dur a terme la planificació, la programació i la gestió de l'habitatge públic, en règim de propietat i de lloguer, al terme municipal de Barcelona.

Els Estatuts del Consorci de l'Habitatge de Barcelona van ser aprovats mitjançant el Decret 420/2000, de 27 de desembre.

En aquests moments, a fi de millorar l'operativitat i l'efectivitat d'aquest Consorci, s'ha considerat necessari modificar els articles 7, 8, 9.1.g) i 10 dels seus Estatuts, relatius als òrgans de govern.

Per això, a proposta del conseller de Governació i Relacions Institucionals i del conseller de Política Territorial i Obres Públiques, i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article únic

Es modifiquen els articles 7, 8, 9.1.g) i 10 dels Estatuts del Consorci de l'Habitatge de Barcelona, aprovats pel Decret 420/2000, de 27 de desembre:

  1. L'article 7 dels Estatuts passa a tenir el redactat següent:

    "Òrgans

    "El Consorci s'estructura en els òrgans de govern i de gestió següents:

    "El Consell de govern.

    El gerent i el gerent adjunt.

  2. L'article 8 dels Estatuts passa a tenir el redactat següent:

    "Composició del Consell de govern

    "8.1 El Consell de govern és l'òrgan de govern superior del Consorci.

    "8.2 Es compon dels membres següents, nomenats i separats lliurement per les administracions consorciades:

    "a) El president.

    "b) El vicepresident.

    "c) Dos membres en representació de la Generalitat.

    "d) Un membre en representació de l'Ajuntament de Barcelona.

    "8.3 El president és el conseller del Departament de Política Territorial i Obres Públiques, o la persona que designi, que assumeix la representació del Consorci.

    "8.4 El vicepresident és designat per l'alcalde de Barcelona.

    "8.5 El president convoca les sessions, fixa l'ordre del dia i ordena les deliberacions i els debats. En cas d'empat, té vot diriment.

    "8.6 Les resolucions de nomenament del vicepresident i de la resta de membres del Consell de govern han de preveure els suplents per a supòsits d'absència, malaltia i, en general, per a qualsevol causa justificada.

    8.7 Assisteixen també a les sessions del Consell de govern el gerent i el gerent adjunt del Consorci, amb veu però sense vot. També hi...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR