DECRET 103/1991, de 7 de maig, de modificació parcial dels Estatuts del Consorci Hospitalari del Parc Taulí, de Sabadell.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Salut
Rango de LeyDecret

El Decret 341/1986, de 13 d'octubre (DOGC núm. 780, de 19.12.1986), va crear el Consorci Hospitalari del Parc Taulí, de Sabadell, entitat jurídica pública de caràcter institucional integrada per la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament de Sabadell, la Universitat Autònoma de Barcelona, la Fundació Hospital i Casa de Beneficència de Sabadell, la Mútua Sabadellenca d'Assegurances i la Caixa d'Estalvis de Sabadell, a l'efecte de la constitució d'un complex assistencial a la ciutat de Sabadell que permeti una millora en la prestació de l'assistència sanitària pública, com també una racionalització dels recursos econòmics afectes al finançament dels serveis sanitaris en aquella zona.

L'experiència assolida d'aleshores ençà, com també el creixent volum i la complexitat de les activitats dutes a terme pel Consorci Hospitalari del Parc Taulí, de Sabadell, aconsellen introduir alguns canvis en els seus òrgans de govern que facin possible prestar una major atenció a l'elaboració de la política i l'estratègia sanitàries d'aquesta entitat, sens perjudici de l'estreta vinculació de les tasques esmentades amb les relatives a la gestió quotidiana del Consorci.

Per tot això, vist l'acord adoptat pel Consell de Govern del Consorci Hospitalari del Parc Taulí, de Sabadell, en la sessió ordinària del dia 15 d'abril de 1991, que aprova la modificació parcial dels Estatuts d'aquest ens amb el quòrum requerit a l'efecte, i atès el que disposen els articles 9.1 i 17 de l'Estatut d'autonomia de Catalunya, i l'article 55 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat;

A proposta del conseller de Sanitat i Seguretat Social, i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

1.1 Es modifica l'article 9 dels Estatuts del Consorci Hospitalari del Parc Taulí, de Sabadell, aprovats pel Decret 341/1986, de 13 d'octubre, que quedarà redactat de la manera següent: "Article 9. "El govern del Consorci correspon als òrgans següents: "

  1. El Consell de Govern "

  2. El president "

  3. El vice-president "

  4. El director general "

  5. El gerent". 1.2 Es modifiquen els punts e) i n) de l'article 10.1 dels Estatuts del Consorci Hospitalari del Parc Taulí, que quedaran redactats en els termes següents: "

  6. El nomenament i la separació del càrrec del secretari, del director general i del gerent del Consorci". "

  7. Fixar els criteris d'ordenació de pagaments, i assignar les atribucions del president...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR