DECRET 203/1985, de 15 de juliol, pel qual s'estructura l'Institut d'Estudis Autonòmics, creat pel Decret 383/1984, de 22 de desembre.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyDecret

Atesa la necessitat d'estructurar l'Institut d'Estudis AutonÚmics, creat pel Decret 383/1984, de 22 de desembre;

En conseq¸Ëncia, d'acord amb el Consell Executiu,

Decreto:

Article primer

- En el si de l'Institut d'Estudis

AutonÚmics es creen la Secretaria de l'Institut, al capdavant de la qual hi haur‡ un Secretari amb categoria de Cap de Servei i dues Seccions, la de DocumentaciÛ i la d'Estudis i Publicacions.

Article segon

- Corresponen a la Secretaria de

l'Institut, sota la dependËncia del seu Director, totes les tasques de coordinaciÛ de l'activitat interna i les de relaciÛ amb els Úrgans administratius de la Generalitat i terceres persones o entitats i totes les altres funcions que li encarregui el Director de l'Institut.

Article tercer

- Corresponen a la SecciÛ de DocumentaciÛ

l'aplegament i la catalogaciÛ del fons documental i bibliogr‡fic de l'Institut, la seva utilitzaciÛ per a les finalitats prÚpies d'aquest i les altres funcions que li confiÔ el Director de l'Institut.

Article quart

- Corresponen a la SecciÛ d'Estudis i

Publicacions la preparaciÛ i el seguiment del contingut dels enc‡rrecs d'estudis i recerques que decideixi emprendere l'Institut i les altres funcions que li encarregui el...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR