DECRET 133/1991, de 7 de maig, d'estructuració del Gabinet del conseller de Governació.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Governació i Relacions Institucionals
Rango de LeyDecret

La necessitat d'articular adequadament el conjunt de funcions que es desenvolupen des del Gabinet del conseller de Governació i la conveniència de definir les diferents àrees funcionals que el composen, aconsellen l'adaptació de la seva organització a les necessitats actuals.

Es tracta d'estructurar aquest òrgan de manera que, d'acord amb els principis d'economia i eficàcia, s'aconsegueixi una coordinació dinàmica i funcional del conjunt d'activitats que desenvolupa, totes adreçades a assistir i donar suport directe al titular del Departament.

Atès el que estableix la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, a proposta del conseller de Governació i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

1.1 El Gabinet del conseller de Governació és l'òrgan d'assistència i de suport al titular del Departament. 1.2 Sota la dependència del conseller, el cap del Gabinet del conseller executa les funcions següents:

  1. Donar suport al conseller en l'organitzacio de les seves activitats.

  2. Coordinar les funcions pròpies dels llocs de treball i les unitats en què s'organitza el Gabinet.

  3. La resta de funcions que li encomani el conseller.

Article 2

Dins del Gabinet del conseller es creen els llocs de treball de cap de Relacions Institucionals, de cap de Protocol i de cap de Premsa. Així mateix, sota la dependència del cap de Gabinet del conseller es crea l'Oficina de Suport Tècnic i Coordinació.

Article 3

Correspon al cap de Relacions Institucionals el seguiment i la preparació de la informació per donar resposta a les iniciatives del Parlament de Catalunya pel que fa al Departament de Governació, i també el seguiment de l'activitat parlamentària de les altres institucions estatals en tots els assumptes que interessin al Departament i qualsevol altra funció que, d'acord amb la seva naturalesa, li sigui encomanda expressament pel cap del Gabinet.

Article 4

Correspon al cap de Premsa coordinar les relacions amb els mitjans de comunicació, preparar notes de premsa, seleccionar, dirigir i supervisar reportatges i articles sobre temes relacionats amb el Departament, preparar les entrevistes i rodes de premsa, recollir la informació dels diferents mitjans de comunicació relacionada amb l'activitat del Departament i qualsevol altra funció que, d'acord amb la seva naturalesa, li...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR