DECRET 4/1992, de 7 de gener, d'estructuració de l'organització territorial de la Direcció General de Joventut i de l'Institut Català de Serveis a la Joventut.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyDecret

Des de la seva creació, tant la Direcció General de Joventut com l'Institut Català de Serveis a la Joventut van iniciar un procés de desconcentració i descentralització per tal de complir l'objectiu de millorar al màxim la prestació dels seus serveis al ciutadà, fent-los tant propers i abastables com sigui possible per mitjà dels seus serveis territorials i comarcals.

El desenvolupament mateix d'aquest procés, i també la repercussió que l'augment progressiu del nombre i la complexitat de les tasques que duen a terme la Direcció General de Joventut i l'Institut Català de Serveis a la Joventut als seus òrgans administratius perifèrics, aconsellen la seva reestructuració, en continuïtat amb la realitzada als òrgans administratius centrals no fa massa temps.

Atès el que disposen la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, l'article 5.3 de la Llei 17/1985, de 23 de juliol, de la funció pública de l'Administració de la Generalitat, i l'article 3 del Decret 153/1987, de 4 de març, sobre el règim jurídic del personal eventual al servei de l'Administració de la Generalitat de Catalunya;

En virtut d'això, i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

L'organització administrativa territorial de la Direcció General de Joventut del Departament de la Presidència s'estructura en les representacions de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona, que substitueixen els actuals serveis territorials existents a les localitats esmentades.

Article 2

Les representacions territorials de la Direcció General de Joventut també ho seran de l'Institut Català de Serveis a la Joventut i dependran orgànicament del director general de Joventut i funcionalment del subirector general de Joventut i del gerent de l'Institut Català de Serveis a la Joventut en l'àmbit de les seves competències.

Article 3

Correspondran als representants territorials de Joventut, en cadascuna de les seves demarcacions, les funcions següents:

  1. Representar la Direcció General de Joventut i l'Institut Català de Serveis a la Joventut.

  2. Vetllar pel compliment de les disposicions relatives a les competències de la Direcció General de Joventut i l'Institut Català de Serveis a la Joventut.

  3. Dirigir, impulsar, coordinar i supervisar el funcionament de la representació territorial al seu càrrec en...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR