DECRET 526/1982, de 24 de desembre, sobre l'estructuració orgànica de l'Institut Cartogràfic de Catalunya, del Departament de Política Territorial i Obres Públiques.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de Politica Territorial i Obres Publiques
Rango de LeyDecret

L'Institut Cartogràfic de Catalunya, creat per Llei 11/1982, de 20 d'octubre, com a organisme autònom comercial, industrial i financer, està adscrit al Departament de Política Territorial i Obres Públiques. L'esmentada Llei de creació, mitjançant la seva disposició final 2, faculta el Consell Executiu per dictar les normes necessàries per al seu desplegament.

Cal, doncs, establir l'estructura bàsica que doni suport orgànic a les funcions tècniques de l'Institut que preveu l'article 3 de la Llei de creació.

A proposta del Conseller de Política Territorial i Obres Públiques, d'acord amb el Consell Executiu,

Decreto:

Article 1

- L'Institut Cartogràfic de Catalunya

s'organitza en els següents Serveis:

- Servei de Desenvolupament i Sistemes.

- Servei de Producció Cartogràfica.

- Servei de Programes d'Actuació Cartogràfica.

Article 2

- Són comeses del Servei de Desenvolupament i

Sistemes les funcions de realització d'estudis, la definició de les metodologies, l'anàlisi de les aplicacions i la posada en marxa i el desenvolupament dels diferents sistemes d'informació geogràfica, cartografia numèrica, càlcul, bases de dades alfanumèriques, percepció remota i d'ajut a la gestió dins dels diferents àmbits de la realització cartogràfica. El Servei de Desenvolupament i Sistemes es divideix en tres seccions:

- Secció de Sistemes d'Informació.

- Secció de Centre de Càlcul.

- Secció d'Anàlisi i Programació.

Article 3

- Són comeses del Servei de Producció

Cartogràfica les pròpies de la realització cartogràfica establerta pels programes d'actuació cartogràfica dins dels àmbits dels sistemes de restricció fotogramètrica analògica i analítica, els aixecaments topogràfics, la tecnologia de vols mètrics i multispectrals, els models numèrics per a l'aerotriangulació, l'edició i la digitalització assistida, l'ajut a la formació i revisió cartogràfica, la sortida cartogràfica, el laboratori fotogràfic, la reproducció i les edicions. El Servei de Producció Cartogràfica es divideix en tres Seccions:

- Secció de Geodèsia.

- Secció de Fotogrametria.

- Secció d'Edició Cartogràfica.

Article 4

- Són comeses del Servei de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR