DECRET 232/1980, de 18 de novembre, d'estructuració orgànica del Departament d'Ensenyament.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyDecret

El Decret 1/1980, de 8 de maig, d'estructuració del Consell Executiu de la Generalitat de Catalunya, va integrar el Departament d'Ensenyament dins del Consell Executiu de la Generalitat de Catalunya.

El Departament d'Ensenyament va assumir les competències i funcions assenyalades a l'article tercer del Decret 77/1980, de 6 de juny, de reestructuració de determinats òrgans de la Generalitat de Catalunya.

D'altra banda, i per tal d'exercir les competències que l'article 15 de l'Estatut atribueix a la Generalitat en matèria d'ensenyament, i havent arribat la Comissió Mixta prevista a la Disposició transitòria sisena, 1, de l'Estatut d'Autonomia de Catalunya, en la seva sessió de 2 d'octubre, a l'acord de transferència dels serveis i funcions corresponents als nivells d'Educació Pre-escolar, Educació General Bàsica, Formació Professional i Batxillerat, cal estructurar orgànicament el Departament d'Ensenyament a fi de poder portar a terme una gestió eficaç.

Vist l'article setè del Decret 77/1980, que reestructura determinats òrgans de la Generalitat de Catalunya, i atès el que disposen el Reglament de Règim Interior de la Generalitat de Catalunya, de 18 de març de 1978; el Decret de 18 de setembre de 1978, sobre organització i competències dels òrgans dels Departaments, i el Decret 1/1980, de 8 de maig, que estructura el Consell Executiu de la Generalitat de Catalunya;

A proposta del Conseller d'Ensenyament i d'acord amb el Consell Executiu,

Decreto:

Article primer

- El Departament d'Ensenyament de la

Generalitat de Catalunya, sota la direcció del Conseller titular, s'estructura en els òrgans següents:

  1. Secretaria General Tècnica.

  2. Direcció General de Programació i Serveis Centrals.

  3. Direcció General d'Ensenyament Primari.

  4. Direcció General d'Ensenyaments Secundaris i Professionals.

  5. Direcció General d'Ensenyament Universitari.

Article segon

- Corresponen al Secretari General Tècnic

les funcions establertes en l'article 8è. del Decret de 18 de setembre de 1978, sobre organització i competències dels òrgans dels Departaments, i totes les altres que li siguin encomanades per ordre o delegació del Conseller.

Article tercer

- Corresponen a la Direcció General de

Programació i Serveis Generals, sens perjudici de les competències de la Secretaria...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR