ORDRE VCP/463/2009, de 27 d'octubre, per la qual es modifica el termini de justificació de les subvencions de l'Ordre VCP/67/2008, de 18 de febrer, per la qual s'aproven les bases reguladores per a la concessió d'ajuts que fomentin les xarxes euroregionals de cooperació en l'àmbit de l'Euroregió Pirineus-Mediterrània.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de la Vicepresidencia
Rango de LeyOrdre

ORDRE

VCP/463/2009, de 27 d'octubre, per la qual es modifica el termini de justificació de les subvencions de l'Ordre VCP/67/2008, de 18 de febrer, per la qual s'aproven les bases reguladores per a la concessió d'ajuts que fomentin les xarxes euroregionals de cooperació en l'àmbit de l'Euroregió Pirineus-Mediterrània.

L'Ordre VCP/67/2008, de 18 de febrer, per la qual s'aproven les bases reguladores per a la concessió d'ajuts que fomentin les xarxes euroregionals de cooperació en l'àmbit de l'Euroregió Pirineus-Mediterrània estableix, en la base 11, que les entitats destinatàries han de presentar un compte justificatiu amb aportació de justificants de despeses a l'òrgan concedent en el termini comprès entre l'endemà de la notificació de la resolució de la convocatòria i el dia 2 de novembre de l'any de publicació de la convocatòria corresponent.

Atesa la proximitat entre la data de resolució de les sol·licituds presentades i la data de finalització del termini per a la presentació de la documentació justificativa, es considera convenient ampliar el termini inicialment establert a l'ordre de bases.

D'acord amb el que disposen els articles 49 i 54 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, i el capítol IX del Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, i la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions,

Orde...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR