DECRET 263/2000, de 31 de juliol, de modificació del Decret 315/1992, de 14 de desembre, d'aprovació del Reglament de la loteria denominada Loto Express, organitzada per l'Entitat Autònoma de Jocs i Apostes de la Generalitat.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyDecret

263/2000, de 31 de juliol, de modificació del Decret 315/1992, de 14 de desembre, d’aprovació del Reglament de la loteria denominada Loto Express, organitzada per l’Entitat Autònoma de Jocs i Apostes de la Generalitat.

Pel Decret 315/1992, de 14 de desembre, d’aprovació del Reglament de la loteria denominada Loto Express, organitzada per l’Entitat Autònoma de Jocs i Apostes de la Generalitat, es va establir la regulació d’aquesta modalitat de loteria.

Per tal d’adaptar el seu desenvolupament a les noves expectatives i possibilitats de joc, es considera convenient introduir determinades modificacions en el seu Reglament.

Atesos l’article 5 de la Llei 15/1984, de 20 de març, del joc, i l’article 2 de la Llei 5/1986, de 17 d’abril, de creació de l’Entitat Autònoma de Jocs i Apostes de la Generalitat, que atribueixen al Departament d’Interior i a l’Entitat esmentada, entre d’altres, determinades facultats relatives a la reglamentació, l’organització i la gestió dels jocs de loteria;

D’acord amb el que estableixen l’article 5 del Decret 325/1985, de 28 de novembre, pel qual s’aprova el primer catàleg de joc i apostes autoritzats a Catalunya, i el Decret 241/1986, de 4 d’agost, pel qual es fixa el Reglament general dels jocs de loteria organitzats per l’Entitat Autònoma de Jocs i Apostes de la Generalitat;

Vist l’estudi proposta del Consell d’Administració de l’Entitat Autònoma de Jocs i Apostes de la Generalitat, a proposta del conseller d’Interior i amb la deliberació prèvia del Govern,

Decreto:

Article 1

Es modifica l’article 1 del Reglament aprovat pel Decret 315/1992, de 14 de desembre, que queda redactat de la manera següent:

"El joc que regula aquest Reglament és una modalitat del joc de loteria en el qual el participant pot escollir entre quatre (4) i deu (10) números, d’ara endavant aposta, de l’u (1) al setanta (70). Aquestes apostes quedaran assignades a un o diversos sorteigs determinats (segons si es dóna abonament o no), el nombre dels quals constarà a la butlleta.

"Així mateix, per ordre del conseller d’Interior es poden establir opcions d’apostes complementàries a aquest joc, com també fixar-ne les característiques específiques."

Article 2

S’afegeix un segon paràgraf a l’article 4 del Reglament aprovat pel Decret 315/1992, de 14 de desembre, amb el contingut següent:

"Les opcions complementàries a què fa...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR