DECRET 303/1987, de 4 d'agost, pel qual s'adscriuen determinats centres i serveis transferits de l'extingida Administració Institucional de la Sanitat Nacional a l'Institut Català de la Salut i es disposa la possibilitat d'integració del personal transferit d'aquell organisme al règim estatutari de la Seguretat Social.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyDecret

El procés d'unificació i integració de cossos i escales de personal funcionari, així com l'equiparació de les condicions del personal laboral amb el primer, ha estat un dels objectius a assolir, tant per l'Administració de l'Estat com per l'Administració de la Generalitat, d'ençà de l'aprovació de la Llei 30/1984, de mesures per a la reforma de la Funció Pública, i la Llei de Catalunya 17/1985, de 23 de juliol, de la Funció Pública de la Generalitat.

El personal funcionari i laboral adscrit a l'organisme autònom, recentment extingit, Administració Institucional de la Sanitat Nacional (AISNA) ha estat un dels col·lectius afectats per la Llei estatal esmentada i pel procés d'extinció d'aquest organisme que ha fet que s'hagi procedit a adscriure determinats Centres a l'Institut Nacional de la Salut i a possibilitar la integració del seu personal al règim estatutari de la Seguretat Social.

A Catalunya, el procés que s'inicia mitjançant el present Decret, és el d'adscriure a l'Institut Català de la Salut d'altres Centres d'aquell organisme autònom que foren transferits a la Generalitat mitjançant el Reial Decret 1949/1980, de 31 de juliol, als efectes d'assolir una gestió unitària de l'assistència que es presta a aquests centres. Així mateix, es disposa la possibilitat que tots els funcionaris i personal laboral transferits pel mateix Reial Decret puguin optar per la seva integració al règim estatutari de la Seguretat Social.

Vist el Reial Decret 187/1987, de 23 de gener, i atès el que disposen l'article 11 de la Llei 17/1985, de 23 de juliol, de la Funció Pública de l'Administració de la Generalitat, i la disposició transitòria 1 de la Llei 12/1983, de 14 de juliol, d'Administració Institucional de la Sanitat i de l'Assistència i els Serveis Socials a Catalunya, a proposta dels Consellers de Sanitat i Seguretat Social i de Governació,

Decreto:

Article 1

S'adscriuen a l'Institut Català de la Salut els centres i serveis sanitaris transferits de l'extingida Administració Institucional de la Sanitat Nacional fins ara adscrits al Departament de Sanitat i Seguretat Social, amb els mitjans personals, materials i pressupostaris corresponents.

Article 2

El personal funcionari i laboral de l'extingida Administració Institucional de la Sanitat Nacional que fou traspassat a la Generalitat de Catalunya mitjançant el Reial Decret 1949/1980, de 31 de juliol, amb independència de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR