ORDRE ENS/394/2002, de 21 de novembre, per la qual es regulen les proves extraordinàries per a l'obtenció dels títols dels ensenyaments d'arts aplicades i oficis artístics.

SecciónDisposicions Generals
EmisorInstitut Català de Seguretat Viària
Rango de LeyOrdre

ORDRE ENS/394/2002, de 21 de novembre, per la qual es regulen les proves extraordinàries per a l'obtenció dels títols dels ensenyaments d'arts aplicades i oficis artístics.

En el curs 2000-2001 es va impartir, per última vegada, el darrer curs dels ensenyaments d'arts aplicades i oficis artístics.

D'acord amb el Decret 209/1994, de 26 de juliol, de modificació del calendari d'aplicació i de l'adequació dels concerts educatius vigents a la nova ordenació del sistema educatiu a Catalunya, cal convocar les proves extraordinàries per a l'obtenció de la titulació de graduat en arts aplicades i oficis artístics fins a la fi del curs 2003-2004.

Mitjançant el Reial decret 409/2002, de 3 de maig, que té caràcter bàsic, s'han regulat les proves extraordinàries per a l'obtenció del títol d'arts aplicades i oficis artístics.

Per tant, a proposta de la Direcció General d'Ordenació i Innovació Educativa,

Ordeno:

Article 1

Finalitat

Regular les proves extraordinàries per a l'obtenció del títol de graduat en arts aplicades i oficis artístics, a causa de l'extinció d'aquests ensenyaments.

Article 2

Àmbit temporal, convocatòries i matriculació

Les proves extraordinàries es realitzaran durant els anys 2003 i 2004.

Cada any hi haurà dues convocatòries, la primera en el mes de juny i la segona en el mes de setembre.

El termini per matricular-se a les proves és de l'1 al 15 d'abril, per a la primera, i de l'1 al 5 de setembre, per a la segona.

Article 3

Contingut de les proves

3.1 Assignatures no superades. Qui es presenti a la realització de les proves extraordinàries haurà de superar el nivell exigit per a l'últim curs de les assignatures no superades de l'especialitat, establertes en el Decret 2127/1963, de 24 de juliol, sobre reglamentació dels estudis de les escoles d'arts aplicades i oficis artístics (BOE de 6.9.1963).

3.2 Exercici pràctic. També haurà de superar un exercici pràctic relatiu al camp professional de l'especialitat, que permeti demostrar el domini dels coneixements, mètodes, capacitats i destresa exigibles per al corresponent exercici professional.

Article 4

Lloc de realització

4.1 Les proves, tant de les assignatures no superades, com de l'exercici pràctic, les realitzaran les escoles d'art la titularitat de les quals correspon al Departament d'Ensenyament, per a tot l'alumnat.

4.2 Les proves, únicament de les assignatures no...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR