ORDRE ENS/210/2003, de 30 d'abril, de modificació de l'Ordre ENS/393/2002, de 21 de novembre, per la qual es regulen les proves extraordinàries per a l'obtenció del certificat de finalització d'estudis de dansa.

SecciónDisposicions Generals
EmisorInstitut Català de Seguretat Viària
Rango de LeyOrdre

ORDRE ENS/210/2003, de 30 d'abril, de modificació de l'Ordre ENS/393/2002, de 21 de novembre, per la qual es regulen les proves extraordinàries per a l'obtenció del certificat de finalització d'estudis de dansa.

Mitjançant l'Ordre ENS/393/2002, de 21 de novembre (DOGC núm. 3774, de 3.12.2002), es van regular les proves extraordinàries per a l'obtenció del certificat de finalització d'estudis de dansa.

Per tal d'adequar l'Ordre esmentada al Reial decret 986/1991, de 14 de juny, pel qual s'aprova el calendari d'aplicació de la nova ordenació del sistema educatiu;

A proposta de la Direcció General d'Ordenació i Innovació Educativa,

Ordeno:

Article únic

Modificar el primer i segon paràgraf de l'article 2 de l'Ordre ENS/393/2002, de 21 de novembre, per la qual es regulen les proves extraordinàries per a l'obtenció del certificat de finalització d'estudis de dansa, els quals passen a tenir el contingut següent:

"Les proves extraordinàries es realitzaran durant l'any 2003.

Hi haurà dues convocatòries, la primera en el mes de juny i la segona en el mes de setembre.

Disposició final

Aqueta Ordre entrarà en vigor l'endemà de la seva publicació al DOGC.

Contra aquesta Ordre, que exhaureix la via administrativa, es podrà interposar recurs contenciós administratiu, davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, en el termini de dos mesos a comptar de l'endemà de la seva publicació al DOGC, de conformitat amb el que disposa l'article 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

Així mateix, es podrà interposar potestativament recurs de reposició, previ al recurs contenciós administratiu, davant l'òrgan que va...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR