ORDRE MAB/28/2002, de 31 de gener, sobre mesures extraordinàries per a la prevenció d'incendis forestals.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Governació
Rango de LeyOrdre

ORDRE

MAB/0028/2002, de 31 de gener, sobre mesures extraordinàries per a la prevenció d’incendis forestals.

Les condicions meteorològiques que s’estan produint a diverses comarques de muntanya pirinenques, consistents en una baixa pluviometria acumulada en els darrers mesos i en unes temperatures anormalment altes per l’època de l’any en què ens trobem, ha fet augmentar el perill d’incendis.

Per tot això, atès el que disposa el Decret 64/1995, de 7 de març, pel qual s’estableixen mesures de prevenció d’incendis forestals, és necessari prendre les següents mesures extraordinàries per a la prevenció d’aquests incendis.

Ordeno:

Article 1

1.1 Queda prohibit fer foc en tots els terrenys forestals siguin o no poblats d’espècies arbòries i en la franja de 500 metres que les envolta, a les comarques de l’Alta Ribagorça, l’Alt Urgell, la Cerdanya, el Pallars Jussà, el Pallars Sobirà, el Ripollès i la Val d’Aran, fins al dia 15 de febrer de 2002.

1.2 El Departament de Medi Ambient procedirà a l’aixecament de la prohibició en el cas que es produeixi una variació de les actuals condicions meteorològiques abans de la data esmentada.

Article 2

2.1 No obstant el que disposa l’article 1, el Departament de Medi Ambient podrà concedir autoritzacions per encendre foc en casos excepcionals.

2.2 Les sol·licituds es presentaran preferentment a les delegacions territorials, als serveis centrals del Departament de Medi Ambient i a les oficines comarcals del Departament...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR