DECRET 205/1995, de 27 de juny, de modificació del calendari per a la realització de les proves extraordinàries per a l'obtenció de la titulació de graduat escolar i de les proves per a l'obtenció de la titulació de graduat en educació secundària.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyDecret

MitjanÁant el Reial decret 1487/1994, d'1 de juliol, es modifica i completa el Reial decret 986/1991, de 14 de juny, pel qual s'aprova el calendari d'aplicaciÛ de la nova ordenaciÛ del sistema educatiu.

L'article 16.1 del Reial decret citat estableix que durant els cinc anys seg¸ents a l'extinciÛ del vuitË curs d'educaciÛ general b‡sica continuaran convocant-se proves extraordin‡ries per a l'obtenciÛ del tÌtol de graduat escolar.

D'altra banda, l'apartat 3 del mateix article disposa que les administracions educatives que anticipen l'educaciÛ secund‡ria obligatÚria podran organitzar proves per a l'obtenciÛ del tÌtol de graduat en educaciÛ secund‡ria per part de persones majors de 18 anys, amb anterioritat al curs acadËmic 1999-2000.

AtËs que, d'acord amb el que preveu la disposiciÛ addicional 1.1 del Decret 209/1994, de 26 de juliol, de modificaciÛ del calendari d'aplicaciÛ i de l'adequaciÛ dels concerts educatius vigents a la nova ordenaciÛ del sistema educatiu a Catalunya, el Departament d'Ensenyament ha establert la implantaciÛ anticipada dels ensenyaments de primer i segon cicle de l'educaciÛ secund‡ria obligatÚria en determinats centres docents a Catalunya;

Cal, doncs, modificar els articles 7.3 i 8.1 del Decret 209/1994, de 26 de juliol, de modificaciÛ del calendari d'aplicaciÛ i de l'adequaciÛ dels concerts educatius vigents a la nova ordenaciÛ del sistema educatiu a Catalunya, a fi d'adequar el seu contingut a les previsions del Reial decret 1487/1994, d'1 de juliol.

En conseq¸Ëncia, a proposta del conseller d'Ensenyament, amb l'informe del Consell Escolar de Catalunya, d'acord amb l'informe de la ComissiÛ JurÌdica Assessora i amb la deliberaciÛ prËvia del Govern,

Decreto:

-1 Durant els cinc cursos seg¸ents a l'extinciÛ del vuitË curs d'educaciÛ general b‡sica es continuaran convocant proves extraordin‡ries per a l'obtenciÛ de la titulaciÛ de graduat escolar.

-2 A partir del curs acadËmic 1999-2000 es convocaran, en les condicions que s'estableixin, proves per a l'obtenciÛ de la titulaciÛ de graduat en educaciÛ...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR