ORDRE SLT/347/2011, d'1 de desembre, per la qual es regula el sistema de determinació de la càpita bàsica i els factors correctors corresponents al model d'assignació en base poblacional regulat pel Decret 170/2010, de 16 de novembre, de regulació del sistema de pagament dels convenis i contractes de gestió de serveis assistencials en l'àmbit del Servei Català de la Salut.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Salut
Rango de LeyOrdre

ORDRE

SLT/347/2011, d'1 de desembre, per la qual es regula el sistema de determinació de la càpita bàsica i els factors correctors corresponents al model d'assignació en base poblacional regulat pel Decret 170/2010, de 16 de novembre, de regulació del sistema de pagament dels convenis i contractes de gestió de serveis assistencials en l'àmbit del Servei Català de la Salut.

El Decret 66/2010, de 25 de maig, i el Decret 170/2010, de 16 de novembre, pels quals es regulen, respectivament, l'establiment dels convenis i contractes de gestió de serveis assistencials en l'àmbit del Servei Català de la Salut, i el seu sistema de pagament, han introduït, com a novetat, la possibilitat que l'encàrrec de gestió de serveis tingui com objecte un conjunt de diferents tipus de serveis assistencials, que defineixin un sistema de serveis integrats de salut, entenent com a tal aquell sistema en el qual l'atenció sanitària de la població determinada en un territori es presta des dels diferents graons assistencials de manera coordinada per tal d'afavorir el continuum assistencial.

Aquest sistema de compra de serveis sanitaris, que ja havia estat objecte d'una prova pilot regulada per l'Ordre SSS/172/2002, de 17 de maig, que va estar substituïda per l'Ordre SSS/38/2004, de 20 de febrer, per la qual es va establir una prova pilot per a la implantació d'un sistema de compra de serveis de base poblacional, comporta un sistema de pagament diferenciat, les línies bàsiques del qual s'estableixen en el Decret 170/2010, de 16 de novembre, de regulació del sistema de pagament dels convenis i contractes de gestió de serveis assistencials en l'àmbit del Servei Català de la Salut.

El precitat Decret 170/2010, de 16 de novembre, estableix que per Ordre de la persona titular del departament competent en matèria de salut es desenvoluparà el sistema de determinació de la càpita bàsica de Catalunya, i dels factors correctors.

Per tot això, d'acord amb les competències que tinc conferides,

Ordeno:

Article 1

L'objecte d'aquesta Ordre és desenvolupar el model d'assignació en base poblacional establert pel Decret 170/2010, de 16 de novembre, de regulació del sistema de pagament dels convenis i contractes de gestió de serveis assistencials en l'àmbit del Servei Català de la Salut.

Article 2

La contraprestació econòmica de la compra de serveis, d'acord amb el model...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR