DECRET 190/1987, de 19 de maig, pel qual es crea a Lleida una Facultat de Filosofia i Lletres integrada a la Universitat de Barcelona.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyDecret

Des del curs acadèmic 1971-72 s'imparteixen a Lleida els ensenyaments corresponents a Filosofia i Lletres com a Secció delegada, dependent, en un primer moment, de la Universitat Autònoma de Barcelona. Els estudiants, però, solament podien cursar-hi els tres primers anys i havien de completar la llicenciatura a Bellaterra.

En el curs 1975-76, la Secció delegada de la Facultat de Filosofia i Lletres a Lleida va passar a dependre de la Universitat de Barcelona amb la possibilitat per als alumnes de poder cursar la carrera completa.

Atès que la Universitat de Barcelona considera equiparable a una Facultat aquesta delegació i n'admet representants als diferents òrgans de govern, i que la inclou d'una manera individualitzada en els seus pressupostos, alhora que ha realitzat diferents gestions per a la consolidació definitiva del centre, sembla convenient procedir a la definitiva institucionalització com a Facultat de Filosofia i Lletres de l'esmentada delegació de Lleida.

Per això, de conformitat amb el que estableix la Llei 11/1983, de 25 d'agost, d'acord amb la sol·licitud de la Universitat de Barcelona, amb l'informe favorable del Consell Interuniversitari de Catalunya i del Consell d'Universitats, a proposta del Conseller d'Ensenyament i amb la deliberació prèvia del Consell Executiu,

Decreto:

Article 1

Es crea a Lleida, per transformació de l'actual delegació, una Facultat de Filosofia i Lletres integrada a la Universitat de Barcelona.

Article 2

Els Plans d'estudi que se seguiran a la Facultat de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR