DECRET 73/1993, de 23 de febrer, pel qual es crea la Facultat d'Humanitats a la Universitat Pompeu Fabra.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyDecret

La llicenciatura en humanitats que projecta la Universitat Pompeu Fabra pretén establir uns estudis genèrics en l'àmbit de les humanitats i oferir una formació rigorosa en cultura general i humanística, que afavoreixi la flexibilitat i la capacitat d'adaptació a un mercat de treball en canvi constant i, a més, habiliti per a una especialització futura.

Aquesta nova llicenciatura constitueix una resposta que pot esdevenir un primer pas cap a la millora de l'ensenyament universitari de les titulacions que s'agrupen en la branca de les humanitats.

Per aquests motius, la Universitat Pompeu Fabra ha sol·licitat al Departament d'Ensenyament la creació de la Facultat d'Humanitats per implantar aquests estudis en la nova Facultat.

Per tot això, i de conformitat amb la Llei 11/1983, de 25 d'agost, de reforma universitària; la Llei 26/1984, de 19 de desembre, de coordinació universitària i de creació de consells socials, amb l'informe favorable del Consell Interuniversitari de Catalunya i del Consell d'Universitats, i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

Es crea la Facultat d'Humanitats a la Universitat Pompeu Fabra. Aquesta Facultat organitzarà els estudis conduents al títol de llicenciat en humanitats.

Article 2

El finançament de l'increment de la despesa s'efectuarà amb càrrec als crèdits que es...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR