DECRET 277/1989, de 10 de novembre, pel qual es crea la Facultat de Psicologia a la Universitat Autònoma de Barcelona.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyDecret

Admesa pel Reial Decret 1652/1979, de 25 de maig, la possibilitat de transformació de les seccions de psicologia en facultats, es va anar produint la creació de facultats de psicologia en tot l'Estat, entre altres, la corresponent a la Universitat de Barcelona.

El Rectorat de la Universitat Autònoma de Barcelona, per acord de la seva Junta de Govern i del Consell Social, ha sol·licitat, per mitjà del Departament d'Ensenyament, la creació de la dita Facultat.

De conformitat amb la sol·licitud esmentada, d'acord amb el que estableixen la Llei 11/1983, de 25 d'agost, de reforma universitària i la Llei 26/1984, de 19 de desembre, de coordinació universitària i de creació de consells socials, amb l'informe favorable del Consell Interuniversitari de Catalunya i el del Consell d'Universitats, a proposta del conseller d'Ensenyament i amb l'acord previ del Consell Executiu,

Decreto:

Article 1

Es crea, a la Universitat Autònoma de Barcelona, la Facultat de Psicologia, per transformació de la Secció de Psicologia de la Facultat de Filosofia i lletres.

Article 2

El finançament de l'increment de la despesa s'efectuarà amb càrrec als crèdits que es determinin en aplicació de la Llei 26/1984, de 19 de desembre, de coordinació universitària i de creació de consells socials.

Article 3

S'autoritza el Departament...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR