DECRET 63/1992, de 10 de febrer, pel qual s'amplia la representació de la Generalitat al Consell General de Muntanya.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de Politica Territorial i Obres Publiques
Rango de LeyDecret

El Decret 84/1984, de 16 de març, va desplegar la composició i les normes de funcionament del Consell General de Muntanya i, en concret, l'article 14.2.c) de la Llei 2/1983, d'alta muntanya, que estableix la representació al Consell General de Muntanya dels departaments de la Generalitat vinculats a les actuacions en política de muntanya.

Amb posterioritat a la publicació de la Llei d'alta muntanya i del Decret de desplegament esmentat, s'han creat dos nous departaments: el de Benestar Social i el de Medi Ambient.

Atesa la incidència evident que tenen els àmbits competencials d'aquests dos departaments en la política de muntanya, resulta convenient modificar a tal efecte la composició del Consell General de Muntanya, que estableix l'article 2.b) del Decret 84/1984, i, en conseqüència, incorporar la representació d'aquests departaments.

Atès que el Consell General de Muntanya, en data 4 de desembre de 1991, ha manifestat la seva conformitat amb aquesta ampliació;

Per tot això, a proposta del conseller de Política Territorial i Obres Públiques i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Es modifica l'article 2.b) del Decret 84/1984, de 16 de març, de desplegament de la Llei 2/1983, d'alta muntanya, que passa a tenir la redacció següent: "

  1. Un representant de cadascun dels departaments següents: Presidència, Governació, Economia i Finances, Ensenyament, Cultura, Sanitat i Seguretat Social, Política Territorial i Obres Públiques, Agricultura, Ramaderia i Pesca, Indústria i Energia, Comerç, Consum i Turisme, Benestar Social i Medi Ambient".

Disposició final

- 1 Es faculta el conseller de Política Territorial i Obres Públiques per prendre les mesures i dictar les disposicions necessàries per al desplegament d'aquest Decret.

- 2 Aquest Decret entrarà en vigor l'endemà de la seva publicació al DOGC.

Barcelona, 10 de febrer de 1992

Jordi Pujol President de la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR