DECRET 51/1992, de 17 de febrer, pel qual es modifica l'article 4 del Decret 118/1988, de 5 de maig, pel fa a la composició de la Comissió de Govern Local.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de Governació i Relacions Institucionals
Rango de LeyDecret

NOTA. En aquest text s'han introduït les modificacions que estableix el Decret 197/1993.

El Decret 118/1988, de 5 de maig, pel qual es regulen la composició, l'organització i les funcions de la Comissió de Govern Local, en l'article 3 estableix que la Comissió es compon de vuit representants de l'Administració de la Generalitat i de vuit representants dels ens locals de Catalunya, i en l'article 4 determina quins membres integren la representació de la Generalitat.

Per la Llei 4/1991, de 22 de març, es crea el Departament de Medi Ambient, al qual s'assignen, entre d'altres, competències i funcions que exercia el Departament de Política Territorial i Obres Públiques, que, fins ara, estava representat per dos membres en la Comissió.

Atès que el Departament de Medi Ambient ha sol·licitat de participar en la Comissió esmentada;

Segons el que estableix la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat, i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article únic

Es modifica l'article 4 del Decret 118/1988, de 5 de maig, que queda redactat de la manera següent: "Article 4 "Són membres de la Comissió de Govern Local de Catalunya, en representació de l'Administració de la Generalitat: "El conseller de Governació; "El director general d'Administració Local; "El secretari general del Departament de Governació; "El director de l'Escola d'Administració Pública de Catalunya; "Un representant, amb categoria de director general, dels departaments de la Presidència, d'Economia i Finances, de Política Territorial i Obres Públiques, i de Medi Ambient."

...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR