DECRET 249/2011, d'1 de febrer, de modificació del Decret 26/1999, de 9 de febrer, pel qual s'aprova l'Estatut del Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació de la Generalitat de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDEPARTAMENT D'EMPRESA I OCUPACIÓ
Rango de LeyDecret

DECRET

249/2011, d'1 de febrer, de modificació del Decret 26/1999, de 9 de febrer, pel qual s'aprova l'Estatut del Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació de la Generalitat de Catalunya.

Mitjançant el Decret 200/2010, de 27 de desembre, de creació, denominació i determinació de l'àmbit de competència dels departaments de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, s'han atribuït al Departament d'Empresa i Ocupació les competències en matèria de telecomunicacions i societat de la informació.

El Decret 52/2011, de 4 de gener, d'estructuració del Departament d'Empresa i Ocupació, adscriu a aquest Departament el Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació (CTTI) mitjançant la Secretaria General.

L'article 6 de la Llei 15/1993, de 28 de desembre, de creació del Centre de Telecomunicacions de la Generalitat de Catalunya, estableix que el Consell d'Administració està format per un mínim de cinc consellers i un màxim de vint, nomenats pel Govern de la Generalitat, entre els quals han d'estar representats els departaments de Presidència i de Governació i la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió, actualment Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals.

De conformitat amb el que preveu l'article 6 del Decret 26/1999, de 9 de febrer, pel qual s'aprova l'Estatut del Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació de la Generalitat de Catalunya, en la redacció que en fa el Decret 480/2006, de 5 de desembre, de reestructuració del Departament de Governació i Administracions Públiques, l'acord de Govern de 25 de juny de 2008 va establir que el nombre total de vocals era 17.

La nova estructura de l'Administració de la Generalitat fa necessari adequar la composició del Consell d'Administració del CTTI i, per tant, modificar l'Estatut d'aquest organisme.

Per això, a proposta del conseller d'Empresa i Ocupació i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

Es modifica l'apartat 1 de l'article 6 de l'Estatut del Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació de la Generalitat de Catalunya, aprovat pel Decret 26/1999, de 9 de febrer, que queda redactat de la manera següent:

“Article 6

”El Consell d'Administració

”6.1 El Consell d'Administració és l'òrgan de direcció i control del Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació i està integrat pels membres que determini el Govern fins a un màxim de 20, d'acord amb el que estableix l'article 6 de la Llei 15/1993 de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR